-
:)
Başka demosu olan varsa yollayabilir belirttiğim maile.
Ya da ondan önce msn'e gelsin...
-
bu akşam eve gidince yollayacağım,tekrar,tekrar teşekkürler...çok beklettik şimdi millet çok iyi bişey sanıp,sonrada beklediğini bulamazsa kötü olacak..ya bi de bu arada albüm yapmak ne zormuş selay produksiyona gittim bi fiyat çektiler,hayatta yok o para,ayrıca işin piyasasına göre ucuz fiyat çektiler,neyse önemli olan sizlerin beğenmesi,zaten ben iyiysem bigün hayallerime ulaşırım,ulaşamasamda en önemlisi istediğim müziği uzun yıllar yapmak..
-
çok beklettik şimdi millet çok iyi bişey sanıp,sonrada beklediğini bulamazsa kötü olacak..
Bu olursa bil ki, daha single çıkmadan "Efe geliyo, efes geliyo" diye konuşmaya başlamış olmandan olacak. Mazini karıştırmıyorum zaten.
Neyse ben bunların farkında olduğum için nötr vaziyette bekliyorum, merak ediyorum ama.
-
valla ben de merak ettim erencim.iyi bişey çıkmazsa koşarak olay yerini terket :P.
-
o zaman ben şimdiden koşmaya başlayım...ha ha ha...
napıyım heyecan arkadaşlar...
yalnız şimdiden söyleyeyim şarkı çok değişiyo,bu yüzden biçok insan neye uğradığına şaşırabilir bu iyi anlamda da olabilir,kötü anlamda da olabilir...ya amatör bir müzisyen'in yaptığı bi kayıt işte...
-
Hmmm şimdi sen bunu söyleyince sanırım Pan Music'te karşılaştığımızı farkettim Bora'nın yanında... Tanımıyordum tabii. İki çift laf ederdik senin, davranışların ve müziğin üzerine...
N'oldu şimdi yaptığın dinlenecek diye amatör müzisyen'in şarkısı mı oldu müziğin... =) Neyse tamam. Takılmıycam.
-
daha önce takındığımtavırların etkisi hala üstünüzde olablir haklısınız ama ben yanlış yaptığımın farkına 6,7 hafta önce varmıştım,şimdi şarkım dinlenecek diye birdenbire kuzu postuna bürünmedim müziğim hakkında muhabbet etmek istersen senle buluşadabiliriz,hatta bu beni çok mutlu eder benim hakkımda düşündüklerini açık açık söylersin bende sana cevap verebildiğim kadarıyla eşlik ederim,mesela bugün hicri bozdağ ile konuştum,şarkımı dinlettim,gayet güzel muhabbet ettik,ben konuşmayı çok seven bir insanım,tabi artık kendi müziğim hakkında abartarak konuşmaktan da vaz geçtim...
-
Biliyorum biliyorum. Sen de benim senin hakkında ne düşündüğümü açık açık gönderdiğim özel mesajlardan biliyorsun. Burada polemik konusu yapmıycam bir daha. Takılmıştım ayrıca.
Neyse bekliyoruz Efes'i...
-
ya cahilliğimi affedin de söz olmadan efes nasıl anlatılır?
-
ben söz yazdım..