Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

eren kömürlü-efes

• karete • 1 Haziran 2005 23:43 • #469970
    steve vai joe satriani eric ler nasıl anlatıyorsa bazı duyguları mekanları onlarda anlatmaya çalışmıştır
  • nere • 2 Haziran 2005 00:06 • #469984
    bence bişeyleri anlatmak için illa söz gerekmiyor,bazen insan içindekileri müzikle dışarı vuruyor,bazen melodiler içinizdeki kopan fırtınayı anlatmaya yetiyor,insanların zihnine kazınmış binlerce melodi vardır ve o melodilerin hepsi(sözleri hariç) bizler için bir anlam ifade eder işte benim çalıştığım nokta da içimdeki zamanla oturan yapılanan duyguları,henüz melodisiz olan ama düşüncelerden oluşan bir özden melodi oluşturabilmektir..ve bu kafamda veya gitarımla oluşturduğum melodileri birleştirmek,düzenlemek,kesmek,biçmek ve besteler yapmaktır..örneğin bilenler mutlaka vardır,satriani'nin forgatten part-2'sini dinleyerek ağlayan bir insanıp şarkıda hiç söz yok ama bence adam melodilerle içini dökmüş..
  • bigbooots • 2 Haziran 2005 00:10 • #469986
    evet.. başka??
  • nere • 2 Haziran 2005 00:18 • #469993
    arkadaşlar buarada ktulu arkadaşa şarkı kayıdını yollamış bulunmaktayım..umarım müziğimi sizlere hissettireblirim,aramızda müzisyenlerde var bu yüzden bu forumdan gelecek yorumlar benim için önemli tabi yanlış anlaşılmasın müzisyen olmayan arkadaşların yorumlarıda benim için önemlidir...
    ktulu arkadaşa çoookk teşekkürler...
  • bigbooots • 2 Haziran 2005 00:20 • #469995
    erenciğim menejerin olabilir miyim canım kardeşim benim??
  • nere • 2 Haziran 2005 00:36 • #470005
    menejerlik mi mmm teveccüğünüz,ama istanbul'daysan benim istanbul'daki habercim olabilirsin biliyosun ben ankara'dayım ankara'da piyasa gayet iyi,hoş bi piyasa ama istanbul piyasasından da haberleri almak lazım...
  • bigbooots • 2 Haziran 2005 00:39 • #470008
    ben de ankaradayım, sen git istanbula ben sana burdan haber veririm..
  • cc_baran • 2 Haziran 2005 00:49 • #470014
    mesela bugün hicri bozdağ ile konuştum,şarkımı dinlettim,gayet güzel muhabbet ettik

hicri köpeğine takılma eren, o herif yararlı değil, üç kağıtçının teki.
    hayri plaktan alışveriş yapmayın ve hicrinin kafisine dahil olmayın.
    hicri yandaşlarını çok Burzum bir şekilde pataklıcaz.
  • UglyKidJoe • 2 Haziran 2005 00:50 • #470015
    bu ne ya? türkçe yazıyorum saçma salak bişi çıkıyo.
    sen türkçe bilmion mu lan?
  • cc_baran • 2 Haziran 2005 00:51 • #470016
    bak değişmiş mesajı, ne diyon ben orada kaldım.