-
bu ne olay be. turkçe kalmamış geçmiş olsun!
-
alla alla, neyse saattendir.
eren efendi aklıma gelmişken söyleyeyim.
ben bu deepin yeni patronunun ............ım
bidonları kapıp gitcez söyle lavuğa kapıya güvenlik diksin yakcaz orayı.
-
deep hangisiydi be??
-
patronu değiştikten sonra kutuya rakip olacak uyuzluktaki tek stüdyo.
deepin dibine...
-
Ya olayın içinde bidonlar ve çakmak-kibrit gibi yanıcı maddeler varsa (eğer ki bidonların içinde de parlayıcı bi takım sıvılar bulunuyosa) beni çağırmazsanız nah bele dopsunuz "O"
-
yav baran neçok asabisin,yakışıyomu böyle şimdi gerçi deep'in yeni sahibini bende pek sevmedim zaten pek iyi anlaşamıyoruz nerde o eski deep'teki ortam,nerde kemal abi,hakan abi'de zaten onur abi'den memnun değil..ama neyaparsın oranın sahibi o zaten pek sık gitmiyorum arada bir hakan abiyi görmeye gidiyorum
-
yaktığına deymez, sen raven'a takıl..
-
bak raven dendi akan sular durdu,kayıt konusunda ekonomik ve başarılı bir stüdyo,özellikle kaya abi işten8kayıt işinden) iyi anlıyo...
-
hakan abi de farkında zaten. eski ekip pek takılmaz artık oraya. yabancılar basmış stüdyoyu uyuz oldum.
kemal abi olacaktı ki stüdyoya geldiğimde adamı uyandıracaktım, o da kızıp "nabıyon lan ........duuum diyecekti"
yakarım ben o stüdyoyu, kaçarı yok.
ktulu atla gel, bi tane de kafe yakmayı düşünüyoruz. penceresinde büyük bi delik var, vantilatör boşluğu. içine mazop döküp ateşe vercez.
ama yakalanırsak en az 35 yıl yatarız.
neyse konuya dönelim. efesi dinlemedim. "enfes nefes efes" gibisinden reklam yapsana hocu.
:D
-
BARAN ÇAKMAK ATEŞİNDEN KORKAR BE!
YAKMAK DİYE ONCA PLAN YAPTIK, ADAMA ÇAKAMK TUTTUM KIÇI YERDEN AYRILDI, BAŞI TAVANA DEĞİDİ.
NEREYİ YAKIYON LAN SEN ????