-
kurban, bittiğim olay
ha ayrıca kurban kral da çıkıyo diye tiksindiğim falan yok.çıksınlar.klibi niye çektiler,turşusunu mu kuracaklar.mvö de çıksın ne var bunda.yeter ki popülerliği müzik yaparak kazansınlar.
-
hımmm demek kral izliyoruz :D
siz kurbana kurban oldun.. gerisi yalan çünkü!!
-
hımmm demek kral izliyoruz :D
yess, kurban iyidir
-
kurban, bittiğim olay
+1
-
ya niye bu kadar kasarsınıs ki bu durumları anlam veremiyorum. populer kultur falan filan.. sevdiin grup işte değilmi. çıkınca otur izle.. nerde çıkarsa çıksın...
-
yaa şu popüler kültür geyiği kaç aydır sürüyo arkadaşlar?sıkılmadık mı hala anlamsız yere konuşmaktan(tartışmaktan)?
klip çekilir,isteyen kanalında yayınlar..bu kadar basit bi döngü bu ve yıllardır da sürüp gidiyo.
eğer çok batıyosa o logonun altında sevdiğiniz grupların klibini izlemek,değiştirirsiniz kanalı olur biter..
-
abi olayı oraya getirenler utansın...
yav kralda böyle klipler hep yayınlansın hiç bir lafım yok ama sırf ticari amaçlı onca salak klibi döndüren bi kanal diye bilirdim ben..
yoksa kralın bir gün yalnızca böyle klipleri ya da en azından daha kaliteli müziklerin kliplerini yayınlayacağı hayali hala içimde.
ayrıca inşallah o bacak arasıyla seyirci toplamaya çalışan salak vj lerden de vazgeçerler.
kurbanın tam yeni albümünün tanıtımı için krala para veripte bu klibi ferhat güzelin arkasından yayınlatmış olma ihtimali beni bayaa etkiledi ama deniz abiye sordum(bu arada cuma günü deniz abinin evine-stüdyo punch a- gittim) kral yayınlamak istemiş.
zaten ben tarzlara falan da inanmıyorum artık.
bence olayı ''popüler olan her zaman kötüdür'' deyipte saptırmayın.
saygılar__
-
siz kurbana kurban oldun.. gerisi yalan çünkü!!
Mor ve Ötesi'nin albümünü aldım 5-6 ay önce.Dinledim bir kaç sefer.Beğenmedim verdim sevgilime al sen dinle diye...Kız sevdi:)
1 ay önce Kurban'ın albümünü aldım...O albüm o andan sonra ya hep cebimde -cebim büyüktür:)- ya da hep okul çantamda oldu...Hep dinledim...
Demiyorum Mor ve Ötesi kötüdür ama bana hitap etmiyo ...Ayrıca yaptıkları ile söyledikleri bir olmuyo doğru o kısmı...
Not:Eğer fazla devrik yazdıysam affola...Hala Master Yoda'nın etkisindeyim filmden sonra:)
Güç Sizinle Olsun
-
ya bırakın allahaşkına şu mvö kurban savaşını.. mvö'nün klibinin kralda yayınlanmasına bişey diyenmi var? (en azından ben kıstas olarak bunu alıpta kötüleyene rastlamadım) adamla bi kaç sene öncesine kadar amanda hayat ne kadar güzel takma ipleme şarkıları yaparken birden nolduda aman hayat ne kadar kötü uzağımdaydın düşerken yok dipteyim depresyonda takılıyorum ölüyorum moduna girdi ya? bi iş yokmu bunda sizce ya.. ayrıca, müzikalitedende bahsedicek olursak kurban albümlerini kendi kaydeden bi grup herşeyden önce bu işi kesinlikle çok iyi biliyorlar, ve dediğim gibi sadece müzik bilgisi vs. olarak kıyaslarsak kurban elemanları eğitimli tipler gayet.. kralda yayınlanması olayına gelince kimse gelipte ahkam kesmesin elinde fırsat olan herkes kralda yayınlar klibini, yaptığın iş daha çok insana ulaşıyo bunu kim istemez? kablolu tvsi ya da digiturkü olmayan dream tv izlemeyen adamın ne günahı var? onlar kurban vs dinleyemiycekmi.. pop dinleyen adam kurban dinlemiş, ya sanane???? sen bunu anlayarak hissederek dinliyosan, o adam aman kurban dinliyorum ne kadarda karizmayım tribinde dinliyosa bunda seni geren ne?? (ki mvö çok daha fazla 2. şekilde dinlenen bi grup) artı piyasa ve para uğruna bunu yapıyolar diyenlere: ya kurban tarzını yumuşatmadıki, aksine çok daha sert ve agresif bi albüm bu.. para kazanamamaları ve müzik yapamamaları daha iyi bi olasılıkmı? bırakın ya kazansınlar daha kaliteli işler yapabilcek güce sahip olsunlar... artı kliplerin hangi kanalda yayınlancağına grubun kendisi karar vermiyo direk olarak..
not: bilginize, kurbanın da mor ve ötesinin de şirketi pasaj şu anda.. nev'inde öyle.. kral tv'de klibinizin yayınlanması verilmiş bi imkandır, değerlendirmemek için yok populerite uğruna şunu yaptı bilmemne diye ortada dolanan bilmiş ama olabildiğince zeka yoksunu insanlar olmak lazım.. nev'e verdiği imkanları aynı şirketin kurbana ya da başkas bi gruba vermemesi söz konusu olabilir mi???
-
ayrıca.. ''KURBAN'' zaten başka lafa gerek yok...