Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikle yapılabilecek en büyük eziyetler!!!

• punk_girl_punk • 7 Haziran 2005 17:49 • #471238
    alemsiniz ya ama söylediklerinizde haklsınızzz yani böyle bişi görülmemiş hee bi de bana britney varya o da yeter komada falan olurum bi düşünsenize hepsi britney bi de ismail yk konser verecek ıyy öggghhh

p_L_a_C_e_B_o
  • tezgah • 7 Haziran 2005 17:52 • #471239
    candaşmı cankan mı öyle birşeylerde vardı galiba yaa,bir kere rastgelmişti kendimi tuvalette ferahlamak için kafamı çeşmenin altına sokmuş halde bulmuştum
  • tezgah • 7 Haziran 2005 17:52 • #471240
    candaşmı cankan mı öyle birşeylerde vardı galiba yaa,bir kere rastgelmişti kendimi tuvalette ferahlamak için kafamı çeşmenin altına sokmuş halde bulmuştum
  • Axl_Rose • 7 Haziran 2005 18:03 • #471243
    valla manga bana yetiyo bu konuda. saoğlun.

teşekkürsler...
  • arsen_lüpen • 10 Haziran 2005 01:43 • #471827
    Lisedeyken okuldan kaçıp sığınmıştık biryerlere..arkadaşın biri C.Kurtoğlu'nun neredeyse bütün albümlerini canlı performansa dökmüştü..En son hatırladığım dudağımda yanyana üç yanan sigara..kafam güzel olmuş eve arkadaşın biri getirmiş beni hatırlamıyorum..
  • paradigm_shift • 10 Haziran 2005 23:04 • #471977
    sağ kulağa do,sol kulağa da minor 2 lisi do diyezi ve baba.key nota pek de farketmez aslında..en büyük eziyet budur baba..
  • bigbooots • 10 Haziran 2005 23:52 • #471987
    boys anılar - yabadabadu

bu da mı gelecekti başımıza!! :((
  • draw • 11 Haziran 2005 02:23 • #471994
    en büyük eziyeti kendi kendime yapıyorum gitar calarak ama çalmadan da duramıyruom.ben mazoşistmiyim eger öyleysem ne yapabilirim :)
  • blabla • 11 Haziran 2005 03:18 • #471995
    ben cellistim..sınavıma iki ay kaldı ve..hala çift oktav gam yapamıyorum..çünkü baş parmağımdaki nasır çok az ve en kalın do telinde elim parçalınıyor ve ses çıkmıyor..niye bu kadar zor ..ama bu kadar da derin bir enstürmandır...neden bu kadar bağlandım..onu da bilmiyorum..
  • ibanetze • 11 Haziran 2005 03:41 • #471997
    müzikle yapılabilecek en büyük eziyet şudur;
    önce birine herhangi bi enstrüman çalmayı öğreteceksin,tabi iyice destek olucaksın,işte müziksiz falan yaşayamam demeye başladığında enstrümanını gözünün önünde parçalıycaksın(tabi önce bi süre durup,enstrümanla arasında duygusal bi bağ oluşmasını beklemenin deneyin sağlıklı ilerlemesi açısından olumlu etkisi olacağı kanaatindeyim)
    bak ondan sonra o adam bi daha ayağa kalkabiliyo mu?
    eğer bi gitaristin beste yaptığı gitarını kırarsan,bu,adamın kafasını kırmandan daha çok acı verecektir ya da hepsi dinletmenden de...