-
alemsiniz ya ama söylediklerinizde haklsınızzz yani böyle bişi görülmemiş hee bi de bana britney varya o da yeter komada falan olurum bi düşünsenize hepsi britney bi de ismail yk konser verecek ıyy öggghhh
p_L_a_C_e_B_o
-
candaşmı cankan mı öyle birşeylerde vardı galiba yaa,bir kere rastgelmişti kendimi tuvalette ferahlamak için kafamı çeşmenin altına sokmuş halde bulmuştum
-
candaşmı cankan mı öyle birşeylerde vardı galiba yaa,bir kere rastgelmişti kendimi tuvalette ferahlamak için kafamı çeşmenin altına sokmuş halde bulmuştum
-
valla manga bana yetiyo bu konuda. saoğlun.
teşekkürsler...
-
Lisedeyken okuldan kaçıp sığınmıştık biryerlere..arkadaşın biri C.Kurtoğlu'nun neredeyse bütün albümlerini canlı performansa dökmüştü..En son hatırladığım dudağımda yanyana üç yanan sigara..kafam güzel olmuş eve arkadaşın biri getirmiş beni hatırlamıyorum..
-
sağ kulağa do,sol kulağa da minor 2 lisi do diyezi ve baba.key nota pek de farketmez aslında..en büyük eziyet budur baba..
-
boys anılar - yabadabadu
bu da mı gelecekti başımıza!! :((
-
en büyük eziyeti kendi kendime yapıyorum gitar calarak ama çalmadan da duramıyruom.ben mazoşistmiyim eger öyleysem ne yapabilirim :)
-
ben cellistim..sınavıma iki ay kaldı ve..hala çift oktav gam yapamıyorum..çünkü baş parmağımdaki nasır çok az ve en kalın do telinde elim parçalınıyor ve ses çıkmıyor..niye bu kadar zor ..ama bu kadar da derin bir enstürmandır...neden bu kadar bağlandım..onu da bilmiyorum..
-
müzikle yapılabilecek en büyük eziyet şudur;
önce birine herhangi bi enstrüman çalmayı öğreteceksin,tabi iyice destek olucaksın,işte müziksiz falan yaşayamam demeye başladığında enstrümanını gözünün önünde parçalıycaksın(tabi önce bi süre durup,enstrümanla arasında duygusal bi bağ oluşmasını beklemenin deneyin sağlıklı ilerlemesi açısından olumlu etkisi olacağı kanaatindeyim)
bak ondan sonra o adam bi daha ayağa kalkabiliyo mu?
eğer bi gitaristin beste yaptığı gitarını kırarsan,bu,adamın kafasını kırmandan daha çok acı verecektir ya da hepsi dinletmenden de...