-
çok uğraşmışsın bu yazıları yazmak için, belli..
ben de sana saygı duyuyorum..
-
Ne çaldığıma bağlı. Yani hayallerimdeki gibi böyle death metal falan çalan bir gruptaysam gıcıklık bu ya pembe pembe giyinip çıkardım. Nefret ediyorum aşırı siyah giyinenlerden. Siyah en sevdiğim renktir ama birşeyler kanıtlamaya çalışırcasına simsiyah giyenlere uyuz olurum.
-
Pyani siz nasıl insanlarsınız.gerçi anlaşıldığı kadarıyla muhalefet insanlarısınız
Adam hakli yani:)))Kim gibi cikarsiniz demiyor , nasil cikarsiniz diyor.
Cevaba gelince :Yeni aldigim seyleri giyerim
Slayer Tisortu , Siyah Esofman Alti ve Siyah Spor Ayakkabilarim .Gitarim James'in yaptigi gibi dizlerimin hemen ustunde durur.Ozenti diye atlamayin hemen ,hosuma giden gitar tutma stili o!
-
seçenekler içinde ''kendim gibi çıkarım'' vardı.. ben onu seçtim, bunun muhalefet yapmakla ne alakası var??
-
nurinin biri foruma taş atmış
kırk haramiler yedi cücelerle halı saha maçı almış
-
ehehehe..
-
sen muhalefet olma olurmu sen takıl yap geyiğini böylede yaşamaya devam et hiç birşeyi sorgulama ooh ooh yaşasın hayat
-
önemli olan karizma değildir
senin yaptığın müziktir
eğer piyasa yapmak istiyosan karizma yapmaya çalışırsın ya da bu şekilde dikkat çekmeye çalışırsın
gerçi piyasa yapan grupşarın da ne kadar yaşayacağı düşünülür
kısacası bu sorunun cevabı senin amacına bağlı...
-
5(beş) arkadaşımı daha çağırırdım. onların sırasıyla polis ,itfayeci ,kızılderili ,işçi ve siyah deriden imal motorcu kostümlerini giymelerini sağlayıp ardından 5 10 dans figuru ögretirdim (ama senkronize hareketler olacak öyle kral tv klibi gibi biri sağa biri sola donerken sasırmıcaklar) bende beyaz smokin beyaz ayakkabı beyaz corap giyerdim. yakama da karanfil takıp saçları jöleleyip çıkardım sahneye ama karizmayı katlamak icin üstüne jamiroquai jk şapkası takardım (sonra cıkarırdım karizma iki kat olsun diye) böyle bol bol duman verdirirdim bi de söylerken. (ben soylerken 5 arkadasım sürekli sarkıya gore dansediyorlar bu arada bi de nakaratları beraber soylüyoruz) bol bol da ışık verdirirdim rejiden. böyle değişik değişik.
-
bu tür bi koreografi ile ne tür müzik yapmayı düşünüyosun?!