Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden pop müzik bu kadar dandik??

  • snap666 • 27 Ağustos 2005 23:29 • #482958
    ya biraz soyun,iki tane yapımcıyla yat,ses adına hic bisi yok zaten,album yapıyolar. ya hadi yaptılar,insanlar da mal gibi gidip alıyo. yani aslıda bunları yasatan halkımız
  • metalkuzucuk • 27 Ağustos 2005 23:30 • #482959
    şebnem ferah çokmu akıllı ne yapmış müzik dünyası adına hangi ödülü almış albümü kaç satmış anadolu insanı tanımaz bile git ebeveylerinize sorun bakalım tanıyolarmı bu ve buna benzer kadınları ..önce topluma mal etsin kendini....olsun bir orhan bir ferdi bir ibo ondan sonra konuşsun..puahhaaaa..
  • Mr_Crowley • 27 Ağustos 2005 23:36 • #482963
    Pop müziğin içi boşaltıldığı için.Hakkaten de pop fantazi olarak yapılıyor ülkemizde.Siz dersiniz ki yok g. micheal yok m.jackson ,bende o zaman bi git derim.Benim derdim madem yapıyorsunuz bu b*ku, bari rock a bulaştırmayın pisliğinizi ki rock saf kalsın.Pop rock yapmayın,alternatif rock yapmayın,Allah belanızı versin numetal denen pisliğide yapmayın,rap pop fantazi bunların hepsi birleşip ayrı bir yerde b*k yığını olarak kalsın,klasik müzik,jazz,blues ayrı bir yerde dursun,rock ayrı bir yerde dursun.Bi gidin artık kafanızı sokun o b*k yığının içine bizi rahat bırakın.Eğer solo atamıyorsan,piyasa ve karizma yapıp kız götürmeye çalışıyorsan bi git ben alternatifçiyim deme bari.Ben b*kum de,para bende de.
  • rickenbacker • 27 Ağustos 2005 23:39 • #482966
    bence pop müzik geniş bir yelpaze . yani nasıl anlatsam kapış kapış giden herşey popüler değilmidir? evet fakat şöyle bir ayrım yapmalıyız bence ticari olarak yapılan pop müzik vardır bir de bir sürü müzik türünü içine katmış olan bir yelpaze? bunda anlaştık heralde: türkiyede hiçbir şeyde olmadığı gibi pop da adam gibi anlaşılamamış ve gelişememiştir. bence budur . ve bu ilk anlattığım ticari popüler müzik ticari diyorum yanlış anlaşılmasın: asıl dandik olan para için yapılmasıdır
  • snap666 • 27 Ağustos 2005 23:47 • #482974
    ebeveyn olayında haksızsın. panterayı,black sabbath ı kacımızın ebeveyni bilir sorsan?bu mesaja da 'benimkiler biliyo' diye cevap yazma
  • anarres • 27 Ağustos 2005 23:48 • #482975
    popüler olduğu için......
  • rickenbacker • 27 Ağustos 2005 23:56 • #482980
    +10000...... ne diyim abi çok iyi konuşmuşsun . arkadaşlar bu arada bir yere daha dikkat çekmek istiyorum . müziklerini sevmeme rağmen birçok grup 80lerde glam rock falan dediklerimiz karı-kız muhabbeti yapıyordu . motley crue sudur guns'n roses ı dır değilmi? bunlarla kliplerinde cıbıl cıbıl kızları koyup para kazanmıştır . buda kendini paraya satmaktır bence ve ticariliğin allahıdır! ne kadar bu grupları sevsemde! bu arabesk fantezicilerin şimdi yaptıklarını tersten 80ler glamcıları yapıyordu ve voliyi vuruyordu . trash metal heavy metaldekiler ise kendilerini bundan koruyabilmişlerdir. bence kböyle ticarilik de lanet olsun diyorum ve nokta diyorum.
  • snap666 • 28 Ağustos 2005 00:26 • #482994
    kardesim,yanlıs anlama ama,sen biyerlerde sessizce ölsene bu cevaptan sonra
  • metalkuzucuk • 28 Ağustos 2005 00:29 • #482997
    ya bendede var şebo özlem son albümleri severek dinlerim ama saçma polemiğe gelemem..ağzı olan konuşuyo be..
  • likablegirl • 28 Ağustos 2005 00:31 • #483001
    Ya arkadaşlar pop müzik dandik demek biraz ayıp olmuyor mu.. ?? Pop müzik de nadir de olsa bazı sanatçılar tarafından güzel icra edilen bir müzik türü... Sertab Erener , Candan Erçetin , Yalın gibi isimler pop müziği sevdiren ve başarılı insanlar. Bu yüzden pop müzik yerine pop müzik yaptığını idda eden insanları eleştirin.