-
evet pop müzik dandik çünkü şarkıların çoğu laf olsun diye yapılıyor,iki nakarat uydurup şarkı yapıyorlar olacağı bu tabi ki dandik olacak...önüne gelen herkesin pop albümü var bu da kaliteyi düşüren bi etken,her manken şarkıcı mağlum.ama pop müziği genelleyip dandik diyemeyiz türkiye de bi sezen aksu varsa pop müzikte asla o ve onun gibilere dandik diyemeyiz...
neyse yakında rock müzikte çok dandik olacak bence..
çünkü şuanda revaçta olan rock müzik unkapanıda ne yaptığını bilmeyen eline gitar almış saçı uzun herkese albüm çıkartmaya başladı yakında rock da dandik olacak işte biz o zamanda eskilerle yetinecez..
-
Matrix'i bir örnek olarak verdim. Sen diyorsun ki bilgisayardan çıkan seslerle yapılmış müzik müzik değildir. Ben de sana Matrxi filminde de oyuncular üzerinde bilgisayarların bilgisayaralrın kullanıldığını örnek verdim.
Demek istiyorum ki önemli olan ne ile çalındığı değil, önemli olan beste. Bilgisayarların kullanılması besteyi kötü yapmaz.
İkinci olarak Whitney Houston'un ve bir çok popçunun sadece stüdyoya girip şarkı söylediklerini söylüyorsun. Bundan bize ne ki? Onların kendi sorunları. Besteyi onların yapıp yapmaması şarkıyı değiştirmiyor sonuçta. Biraz önyargılısın sanki...
-
mantıklı konuşacağın zaman başlıkta belirt,okuiim olurmu?
-
^ Bu bana mıydı?
-
Herkesin tuttuğu kendine..
-
abi kisaca olay su kaliteli pop var, d1p tis dip tis var ok...
-
abi su ikincisini müzik kategorisine almayalım olur mu?
-
müzik ötesi bişi çünkü:))
-
dikkatinizi çekerim r leri yuvarlayan clubber lar da birer insan!!!
çıstak çıstak sesler arkadan gelen ışıklar işte budur! müzikl diye ben buna derim :P
müzik geniş bi kavramdır ama pop müzik o kadar geniş değildir.. bence bu dandik müzik yapanlara ait yeni bi tür ismi bulunmalı bu sayede gerçek pop müzik yapanlara hakaret etmiş olunmaz en azından ya da varsa böyle bi isim biri paylaşsın bizimle bari...
-
arkadaşları uyarıp bilgilendirelim
harbidenle başlayan mesajla baştan kaybetmişsin zaten
sonra mesaja doldurduğun küfürlerde cabası
yani asıl kro olduğunu haykırıyorsun
amacım seni rencide etmek değil ama bilmeden ve görmeden nasıl şöhret olunacağını sallıyorsun
bütün popcular senin gözünde bumudur yani bu nasıl bi anlayış
bu arada ben kimseyi savunmuyorum