Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden pop müzik bu kadar dandik??

• ArchangeL666 • 30 Temmuz 2005 22:22 • #480031
    abazacan o zaten boşver...
  • tweeder • 30 Temmuz 2005 22:25 • #480033
    kısaca "osur osur ipe diz" diyebiliriz
  • Shanex • 30 Temmuz 2005 22:27 • #480036
    evet bu geridenzekalı iğrençdaş dandik muzikler yüzünden yüzmeye gidemiyorum ( Yüzünüz:kuşadası plajları )
  • rickenbacker • 30 Temmuz 2005 22:31 • #480037
    arkadaşlar türkiyeyi baz alıyorsanız terim anlamını düşünürsek türkiyede zaten pop yapılmıyor . ne kadar fazla dinlemesemde bir celine dionun yaptığıyla çok farklı. türkiyede pop arabesk fantazidir
  • _betrola_ • 27 Ağustos 2005 13:17 • #482891
    pop müzik=popüler müzik deniyo peki neye göre popüler müzik ya..
    neden rock camiasındakiler popüler müzik kavramına girmiyo popüler müzik nedir o zaman???
  • archDEluxe • 27 Ağustos 2005 14:51 • #482902
    lütfen şu memleket insanını ,takan dinliyo diye yermeyin artık.herkes tarkanı bırakıp jetro thull dinleyince ortalık düzelicek mi sanki?

abi milletin derdi bişeyleri düzeltmek veya varolan soruna çözüm aramak diilki......tak living in the past'i dinleyelim beraber...
  • karga13 • 27 Ağustos 2005 15:01 • #482903
    armutlar pop muzık dınlemem sevmem ama cogu muzık akımının dogusuna sebeptır gunumuz muzıgı pop muzık degıl populer cerez muzık halk daha dogrusu gosterılen halk bu na ac hemen tuketır ben 35 40 yıl oncesının the dorsunu hala buyuk bı ıstahla dınlıyorum yasasın rock
  • archDEluxe • 27 Ağustos 2005 15:12 • #482905
    Sorun abazalık değil, sorun teşhircilik.

yani kuyruk sallamayan dişi köpee bişi olmaz hesabı...kesinlikle katılmıyorum....teşhir edilen materyalin ne olduğunu bilmeyen varmı..:yok.. sorun bizim neye nekadar zaman ayırıp ne derece değerlerimizi meşgul edecek tarzda yaşadığımızla ilgili....
    bunun dışında kim ne derse desin hayat sex üzerine kuruludur.....kariyerim daha iyi olsun=daha kıdemli sex, evim daha güzel büyük..vs olsun=daha konforlu sex, arabam daha iyi olsun (arabam olsun bile demiyorum..)= daha ulaşılabilir sex...... ve daha fazla param olsun hepsine birden sahip
    olabileyim......bunların hepsinin toplamı benim popüleritemi arttırır......
    genlerimizde bu mevcuttur...hayvan tarafımızı tatmin etmek herzaman daha çok materyale aç olmamız anlamına gelir.....
    ama bunun yanında bir de kullanmaya genellikle üşendiğimiz; daha doğrusu genellikle varlığından farkında bile olmadığımız bilincimiz vardır ki bunların hepsini kontrol altında tutmamıza olanak tanır....
    yani demem o ki insanlar olaya nasıl bakarsa sonuç ona göre değişir......
    popüler kültürde hedef işte tam budur...'popüler kültür' her zaman vardı herzaman olacaktır ama bi zamanlar aynen diğer kültürel akımlar gibi sadece bir alternatifken şimdi yaşam biçimi haline gelmiştir....bunun önüne de kimse geçemez.......
  • dexter_holland • 27 Ağustos 2005 23:09 • #482952
    Rock camiasındakiler aslında pop. Yani popüler müzik ama dinleyiciler bu şekilde kabul atmiyorlar. Rockın rock 'n rolldan geldiğini bilke kabul etmeyen var.
  • firehole • 27 Ağustos 2005 23:23 • #482955
    şebnem ferah bi röportajında "basit ve kolay yapılan, kolay anlaşabilen müzik insanların zeka seviyeleriyle dalga geçiyo" falan demişti. Yani bizim millete "mal" diyo plak şirketleri falan da "Master of Puppets" oluyolar.