Sorun abazalık değil, sorun teşhircilik.
yani kuyruk sallamayan dişi köpee bişi olmaz hesabı...kesinlikle katılmıyorum....teşhir edilen materyalin ne olduğunu bilmeyen varmı..:yok.. sorun bizim neye nekadar zaman ayırıp ne derece değerlerimizi meşgul edecek tarzda yaşadığımızla ilgili....
bunun dışında kim ne derse desin hayat sex üzerine kuruludur.....kariyerim daha iyi olsun=daha kıdemli sex, evim daha güzel büyük..vs olsun=daha konforlu sex, arabam daha iyi olsun (arabam olsun bile demiyorum..)= daha ulaşılabilir sex...... ve daha fazla param olsun hepsine birden sahip
olabileyim......bunların hepsinin toplamı benim popüleritemi arttırır......
genlerimizde bu mevcuttur...hayvan tarafımızı tatmin etmek herzaman daha çok materyale aç olmamız anlamına gelir.....
ama bunun yanında bir de kullanmaya genellikle üşendiğimiz; daha doğrusu genellikle varlığından farkında bile olmadığımız bilincimiz vardır ki bunların hepsini kontrol altında tutmamıza olanak tanır....
yani demem o ki insanlar olaya nasıl bakarsa sonuç ona göre değişir......
popüler kültürde hedef işte tam budur...'popüler kültür' her zaman vardı herzaman olacaktır ama bi zamanlar aynen diğer kültürel akımlar gibi sadece bir alternatifken şimdi yaşam biçimi haline gelmiştir....bunun önüne de kimse geçemez.......