-
Bence müzik yaparken Haçaturyan Likidi kullanımı 3.sınıftan itibaren başlamalı. Rahim müküslerinin bu konuya karışması işlenebilecek en büyük suçlardan biridir. Hanzo McGregor un da dediği gibi "Kemikten mızıka yontana üç kasabadan hamal ayağı zeytin verirmiş". Onun için siz bırakın bu virtüözüm ben ayaklarını, Anadolu kavağında sıcak dondurma yiyelim.
-
Abi neden çay bahçelerinde kola satılıyo peki ? Bunun toplum huzurundaki iç ahlak ve hukuki kuramlarla ön yansımasal ve milli değerlerle örtüşmeyen ne spider bi yanı var ki ? Çok komik aslında sosyoekonomik potansiyeli olan herahngi bir protos tek başına 3 zergling i alır.
Ayrıca benim adıma ve soyadıma hatta soyağacıma gitar yapıldı , hatta yapboz gitar bile yapıldı bana ya allah aşkına bırakın benle geyiği çok ciddiym ben ...
-
Yanlız bence okaliptüsümtırak bilimci derneksel açıdan bakarsak eğer boğum derece basınç kavramının triceratopsüvist ekran koruyucularına koydukları atardamar ve tutardamar sayısı köksal düzeninde kaleci eldiven firmasının donanım hanelerinden çok amfi eylemine katılmalıydılar.
Bunun yanı sıra atari, mekan, korgeneral, altunizade, ve pena yüceltme gamında ki transistör sayısı kaka getirice derecede helal.
-
Ya zaten merkür projesinde yer alan astronotların proje iptal edildikten sonra yedikleri fıstığın çiş yapımında kullanılan bezelyeseler bezlerin , diyotlarda yarattığı çift kuramsal quantum izotopunun eketronsal yörüngelerinde kaynaşan ferhat cevizlerini 3 kardeşine bölüştürmek istiyor , elinde 2 ceviz kalması gerekiyor çünkü 3 ceviz kalırsa 4 ceviz kalması gerekicek ve 4 ceviz kalırsa da maun ağacı kesmesi ve kendine gitar yapması gerekicek...işte ben böyle bi virtüözüm :))
-
Bence entari kaçmış olan insanlar gitar çalarsa işte aynen bu şekilde altar. Zaten eğer sen virtüözüm ben diyceine efes pilsen hiç böyle gereksiz konuşmalar yapmazdık. Onun için ben tırnak işaretini üç numaraya vurdurdum. Nektar suynu rektum ısısında muhafaza ettiğim günlerdi bunlar... çok güzeldi :D tavsiye ederim
Ha bu arada teşvikiyede yeni latifçi açılmış :DD
-
Zaten beni gitar çalmaya teşvikiyedeki insanlar teşvik etti.Ama size geçen gün ne yaptınız diye sorduğumda neden marduk dediniz ? Ayrıca ondan önceki gün sana sordum ne yaptın diye ökseoth topladmı dedin..Ayıptır ben gitar yapımı uçağımla sebze suluyorum ayrıca telsiz helikpterim var güldürmeyin beni çünkü gülünce gitarım çalıyo o şekilde eğittim.
-
Abi ben anlamıyorum telsiz gitarı nasıl eğitiyosun... Bu amorfik teras musluğu üretmek gibi bişey. Temiz zülfiye iç çamaşırlarını vakıfbank şube müdürlüğündeki o tavırsız enkarta yemek kitaplarındaki hamam böceği ilaçsever dernek vakıf düello barosu kardeşliği bana ikram buyurdu. Evanjelist kanunlarda da zaten yazıyor: Moğol feneri altın kaplama turşu yedirmektense havlu pisliği ve asfalt çakılı muhtarlığında mühürlenmeli ve makarna çok güzel olmuş.
-
Ya ne alakası var hayelonyadaki sazcıların eğitiminde kullanılan çamaşır suyuyla eskrim yapan ciritçilerin oynadığı satrancın 15 dakka sürmesi demek ekmek fiyatlarının aşağı düşmesi ve da silva nın futbolu bırakması anlamına mı geliyor ? na alakası var ? yanıldığın tek nokta zaten pirellinin bundan sonra daha güzel plastik yapabileceğine inanman ve bunu örf ve adetine entegre etmenHalbuki entegre anakartlar kötü dedim ben dinlemedin hem kaç mb ki bardak kartın ?
-
Abi bardak kartım 3 mb. Acaba metin beye versem cazcı tribi enerjisiyle enerjetik energizer piliyle sinerji yapıp atam izindeyiz maçında ki saman suyunda çevirmece örtüsü yutar mı?
-
Bilgisayarının kredi kartı kaldırır mı bilmiyorum ama halil mutlu kaldırdı doping çıktı , ben kaldırsam şimdi virtüözlüğümün karizması gidicek olmaz.