Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Tarkan Yeni Albüm "Love Speak"

• thriller • 8 Ağustos 2005 03:34 • #480731
    Tarkan Yeni Albüm

Tarkanın yeni albümünü konuşcaktık yine olay metal müzik kavgasına döndü.Bitmiş garaj.
  • HayalPerest • 8 Ağustos 2005 11:36 • #480742
    Tarkan Yeni Albüm

Ben o şarkısını dinledim ve oldukça beğendim. Tabi beğendim derken bunu tarkanın hitap ettiği kitle, yaptığı müzik tarzı, doğunun oryantal müziğiyle batının pop müziğini harmanladığı tarzı çerçevesinde değerlendiriyorum. bence popüler olacaktır bu şarkısıyla ve sanırım çıkış şarkısı da bu. ama tabi olayları metallicadan başka gurup tanımayan james hatfieldı ilah zanneden, soadı müzik yapıyor zanneden zihniyetle değerlendirmeye kalkınca "tarkan mı? böaaaghh" gibi tepkiler geliyor. kısacası tarkanı severim sevmem bi yana bence bu albüm tutar.
  • ScarFace • 8 Ağustos 2005 13:40 • #480754
    Tarkan Yeni Albüm

herkes tarkanı sevmek zorundamı??? adam buraya tarkan diye topic açmış bende nefret ederim dedim varmı gerisi.kim bana bi şey diyeblilir??Önce okusanıza ne yazıyo orada.TARKANDAN NEFRET EDERİM!!! dinleyenler salaktır,aptaldır dedim mi?Dinleyenlerine bişey dedim mi?Gelmiş burada ahlak bekçiliği yapıyorsunuz.Neymişte rock müzikten başka birşey olduğu için saldırı başlamış.Halt etmiş onu diyen.Burada baba rock gruplarınıda eleştirmiyormuyuz.Beğenmediğimize laf atmıyormuyuz.Konu pop olunca nedense millet fahri avukat oluyormuş.Evet garaj bitti.Senin gibiler bitirdi thriller efendi!!!.Bir yukarıdaki hayalpereste 2 çift lafım var.Benim dinlediğim grup,şarkıcı...aklına gelebilecek her türkü müzik durumlarını toplarsan senin saçının telleri yetişemez o sayıya..Evet ben rock dinlerim,metallica severim soad ın ta.....nefret ederim.Tarkana da laf sokarım söylerim.Hodri meydan aç istediğin grubun topiğini atşalım.Ayar ettiniz adamı be!!!!
  • çok yumuşak • 8 Ağustos 2005 14:34 • #480758
    Tarkan Yeni Albüm

tamam ortam1 geermiyelim anl1k tepki bizimki yeterki sayg1l1 olal1m herkesin kendine göre hakl1 tav1rlar1 var iste ama garaj gibi biryerde ortak fikirler bulmak zor iste...
  • HayalPerest • 8 Ağustos 2005 17:59 • #480775
    Tarkan Yeni Albüm

sen tarkanı sevmiyorum diye bir önyargıyla olaya yaklaşırsan zaten benim seninle müzik tartışmama gerek kalmaz. var mı böyle bişey? ben tarkanı sevmiyorum=müzikleri iğrençç bu mudur yani?
  • çok yumuşak • 8 Ağustos 2005 19:09 • #480780
    Tarkan Yeni Albüm

evet bir bağnazlık hissediyorum
  • çok yumuşak • 8 Ağustos 2005 19:09 • #480781
    Tarkan Yeni Albüm

şunu diyim her müziği dinlememe rağmen her zaman tarkanı 1 numara gördüm türkiyede ya fanatik değilim ama 14 sene olmuştur dinleyeli hiç rakibi çıkmadı bir ara burak kut çıktı ama o da çok uçtu battı gitti..tarkan bence bir idoldur yahu..onu dinlemek ayrıcalıktır o kadar konuşunki hepimiz bir tarkan şarkısı mırıldanmışızdır..
  • çok yumuşak • 8 Ağustos 2005 19:10 • #480782
    Tarkan Yeni Albüm

şunu diyim her müziği dinlememe rağmen her zaman tarkanı 1 numara gördüm türkiyede ya fanatik değilim ama 14 sene olmuştur dinleyeli hiç rakibi çıkmadı bir ara burak kut çıktı ama o da çok uçtu battı gitti..tarkan bence bir idoldur yahu..onu dinlemek ayrıcalıktır o kadar konuşunki hepimiz bir tarkan şarkısı mırıldanmışızdır..
  • La Rocque • 9 Ağustos 2005 00:49 • #480818
    Tarkan Yeni Albüm

tarkanı isteyen sevsin isteyen sevmesin,albümlerini şarkılarını tartışın burada da sorun yok lakin,kanımca tarkan dediginiz adamı tarışmak çok gereksiz bir konudur,popçu oldugu için de değil,tüketim toplumunun zevk ve sefa özlemlerini kabartan bu tür idoller senelerdir gençliğin gözünü açmasını ertelemiştir,çevresini ve dünyayı algılamasını engellemiştir,Tarkan bütün bunları tek başına yaptıda demiyorum ama bi parçası olmadığı söyleyende dangalaktır,zekasından şüphe duyarım o insanın,gözleri hala puslu görmektedir,elbette herkesi aynı kefeye koyuyorum kimseler alınmasın ama ortada bi gerçek var.Türklerin adlarını dünyaya duyurma sevdalarınada senelerdir anlam verememekteyim adımız duyulununca mı mutlu olacağız veya mutlu yaşıyacagız?
  • ScarFace • 9 Ağustos 2005 18:06 • #480833
    Tarkan Yeni Albüm

sen tarkanı sevmiyorum diye bir önyargıyla olaya yaklaşırsan zaten benim seninle müzik tartışmama gerek kalmaz. var mı böyle bişey? ben tarkanı sevmiyorum=müzikleri iğrençç bu mudur yani?

bu ne şimdi?nerde yazıyor benim önyargılı davrandığım açıkla bende bileyim.Tarkanı sevmiyorum dedim oo sen ön yargılısın dinlemeden konuşuyorsun oldun.Dinlemesem,takip etmesem,hakkında yorum yapamayacak kadar az şey bilsem hiç konuşmazdım merak etme.Ama beni daha tanımadan 2-3 tane grubu dinleyip te tarkana b*k atıyorlar deyişin ön yargının kralıdır.Şarkıları da kişiliğide 5 para etmez bir insanı eleştirmenin neresinde ön yargı?Bana tarkanı neden sevdiğin konusunda bir şey yaz bende hepsini çürütecem var mısın?Önyargıymış peh!!.
    Anlamsız anlamsız şarkılar söyleyeyip,kendini meşhur edenleri satan,sonra tekrar onların peşinden koşan,askerden kaçmak için 2000 sene abd de yaşayıp bedelli çıkınca gelen,daha nerelerden geldiğini unutan ve kendini dünya starı zanneden bir kişiliği savunmaya siz devam edin..Ondan sonrada tarkan Türkiye'nin gruru deyin?Ne yapmış Türkiye için????.Yemin ediyorum Laço Tayfa ondan çok daha iyi tanıtıyor ülkemizi.