-
çok sağolun arkadaşlar...asıl biz teşekkür ederiz zamanınızı harcayıp bu şarkıyı dinlediğiniz ve değerli yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için..bu şarkıyla ve müzik hayatımızla ilgili çok önemli ve güzel gelişmeler yaşanıyor..kısa bir süre sonra diğer şarkılarımızla ve daha büyük bir platformda buluşabilmek umuduyla..sevgiyle...
-
serkan kardeş vokal senmisin burdaki?
baya güzel olmuş elinize dilinize sağlık...
-
bizim la bu şarkı,hırsızlar :))
şarkınız güzel olmuş
klasik gitar soloları baha'nınkine benzemiş biraz bence,solo üzerine biraz uğraşsanız daha güzel şeyler çıkabilir..
vokal gerçekten iyi,gitar kaydı da temiz (en azından bizimkinden temiz :))
yolunuz açık olsun..
-
emin diilim ama klavye daha sonra mı eklendi? efectler güzel olmuş, biraz daha öne alsanız efectleri, ziller , biraz da vurmalıya ihtiyaç var , ama tek bişi dicem bunlar olsa sadece daha güzel olur. birde öyle olursa tadından yenmez.
-
Sağolun arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz için..buarada şarkının söz ve müziği bana ait..söyleyen ise kuzenim gökhandır..backvokal'de de güneş arkadaşımız var..tekrar ve teker teker herkese teşekkür....
-
Özele bakarmısın black..
-
bencede çokgüzel olmuş..valla ünlü oldunuz ..bitek burda dinlemedim ben bu şarkıyı..bikaç yerde dinledim çok beğendim oralara da yazdım zaten çokgüzel diye..ayrıca telefona çekip okuldaki bazı arkadaşlarıma dinlettim onlarda çok beğendiler ..sorun olmaz inşallah..
-
Eyvallah dostum sağolasın...
-
Güzel, vokalide tebrik ederim...
--------tweeder--------