-
nette ortalık malı gibi dolanıyo bu şarkı..güya esas oğlan ölüyo bu kızda esas oğlana bu şarkıyı yapmış.ve arkadaşlarıda o sırada cep. tel.ine kaydetmişler.bu şarkıyı yaptıktan sonrada irem denen kız intihar etmiş...benim duyduğum efsane bu..daha değişik varyasyonalrını bilen var mı? kim bu kız
-
Bu şarkı senin gibi meraklı arkadaşlar sayesinde ünlü oldu maalesef.Ben inanmıyorum bu hikayeye reklamdan başka birşey değil bu konuyu konuşarak kızın ekmeğine yağ sürüyoruz güzel reklam oluyor efsaneleşerek kulaktan kulağa...
-
Valla hak verdim, binbir çeşit hikaye var hakkında. Ama iyi taktik, şarkı tanınsın hele bi, albüme nasıl olsa sıra gelicek... Kötü bi vokal, herbiri duygu sömürüsü olan farklı farklı hikayeler, böyle hikayelere pek meraklı olan insanlar...
-
şarkıyı dinledim ve bu aptallık için uğraştıma inanamadım tek kelimeyler iğrenççççççççç
-
evet çok berbat
-
biri herlade bu kıza çalışıyo...
bu üçüncü yaa..üçüncü kez aynı konu için topic açılıyo..
ayıp artık yaa..
-
lan o ne berbat ses ya iremin a.q. ben ya sikik irem orospu gibi sesi var zaten tövbe tövbee hayaletinde sevgilisininde a.q. hepsi gebersin gitsin sesi yok bişii yok dinledim ben o orospuyu
-
orospu irem
puhhh o ses ne lan
-
ben dinlemedim ama bu arkadaşın yorumundan sonra merakım sonaerdi...
-
Ahhh Kerem Ahhh
Kerem böyle bir topic açtığın için senle arkadaşlığımı kesiyorum..Zaten çok esmerdin :P