-
piyasada tonla rock/metal vs grubu var(offspring, korn falan). ama hiçbirinde solo yok. artık çalmayı bilmeyenler gitar çalıp artistik yapmaya başladı.. gelin buna dur diyelim ve solo atalım!! ne dersiniz?
-
senin için mistır cravli solosu atcam
-
eveeeet! bence de! heavy metalda hayvani gitar sololarının çok büyük bi yeri vardır; yalnızca gitar diğil; yer yer bass ve davul soloları da mevcuttur ki; çoğu zaman şarkıyı dinlerken hep o soloyu beklersiniz; tahrik eder, yıpratır; dinlerken ağzınız burnunuz birbirine girer... kendinizi o soloyu atarken hayal etmenizse başlıbaşına bir sapkınlıktır; o pozisyonda sizi görenler, durumun açıklanmaması halinde, size kötü gözlerle bakabilirler.
morveötesi harunun cambaz solo(!)su atarken kendinden geçmesi gözümün önünden gitmiyo...:P
-
eveeeet! bence de! heavy metalda hayvani gitar sololarının çok büyük bi yeri vardır; yalnızca gitar diğil; yer yer bass ve davul soloları da mevcuttur ki; çoğu zaman şarkıyı dinlerken hep o soloyu beklersiniz; tahrik eder, yıpratır; dinlerken ağzınız burnunuz birbirine girer... kendinizi o soloyu atarken hayal etmenizse başlıbaşına bir sapkınlıktır; o pozisyonda sizi görenler, durumun açıklanmaması halinde, size kötü gözlerle bakabilirler.
valla çok güzel betimlemişsin tebrik ederim......
-
eyvallah kardeşim... hayır; yaşadım, ordan biliyorum... ve artık yolda yürürken müzik dinlemiyorum:P
-
Bence ara sıra black metal gruplarını da dinle...
İyi yapan solo atmasın istemiyosa.. Her parçada solo olması her meyvenin tatlı olması gibi bişey. Ara sıra ekşi şeyler de yemek istersin değil mi?
-
gelin buna dur diyelim ve solo atalım!! ne dersiniz?
yavaş atın da kafamız kırılmasın derim :Pp
-
solo metalin tuzu, biberidir. solo hayat suyudur, solo damardaki kan gibi dir metal için. başka güzel benzetme kaldıysa yazın lütfen.
-
solo; ben gitarın a. k. demektir...
-
müziğin 100 tane çeşidi var.
tamam sen bol sololu heavy metalini dinle.
sevmeyen de solosuz müziği dinlesin.
offspring e korn a çamur atmanın ne mantığı var.
ben onu anlamadım.
ayrıca gitar çalmayı bilmeyip gitarı eline alıp artistik yapma konusunda offspring in ya da korn un ya da profosyonel başka grupların gitaristlerini kastetmek gibi son derece yanlış bir davranışta bulunmuyorsun umarım.
Soloları severim bu arada yanlış anlaşılmasın.