Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

solosuz metale hayır!

• Serpent_King • 19 Eylül 2005 00:35 • #485419
    Valla sen hala o adamların gitarist olduklarını iddia et , korn iyi bi grup olabilir sevmem ama kornun gitarlarında iş yok malesef bunu söylemeye sonuna kadar da hakkım var sen katılırsın katılmazsın..
  • miami_karpuzu • 19 Eylül 2005 00:49 • #485420
    numetal de solo yok ben gormedim.son nokta budur.limp bizkit de sanitariumun u batirdi. kirkin surati abuksubuk hale geldi.onlarda atmadi birazda bunu tartisalim.limp bizkitin gitaristide gitarist degil ozaman
    ne guzel ortaligi karistiriyorum degilmi.
    son olarak numetalde solo olmaz.fred durst te gitar calmasini biliyo bi onceki albumde gitarlarin buyuk kismini fred durst caldi.onlar tek gitar kullaniyo.o kadar adamlarda solo atmak istemiyo zaten.atsalar atarlardi zaten.en azindan solo atan bi gitarist bulurlardi.bu arada da limp bizkitide hic sevmem.numetalide sevmem.
  • Sorjeru • 19 Eylül 2005 02:29 • #485428
    SOlo atan gitardan anlayanmı oluyor?

Pfff bırakın bu işleri ya.
  • Serpent_King • 19 Eylül 2005 03:49 • #485439
    Solo atan gitardan anlıyor lafını sen kendin çıkartmışsın bence öyle birşey söylenmedi.Ama şu nu-metal lafının içindeki metal olayına şiddetle karşıyım öyle iki tane power basmakla olcak iş diğil o kadar kolay mı ya ? korn un bu kadar sevilmesinin nedeni zaten akıcı riff lerinin olup olmaması diğil , grup üyelerinin fiziksel birtakım özellikleri ve bir türlü sevilmesini anlamadığım vokallerinin sesi , davulcusuna dicek sözüm yok çok iyi davulcu ve basçısı da iyi gerçekten zaten grubu bunlar grup yapıyorlar sanırım korn için , hiç sevmem mesela system of a down u ama gitar riffi bakımından korn a basar , sanırım aynı kefeye koyuluyorlar , slipknot da öyle keza..slipknot hariç zaten şu nu bilmemne denilen hiçbir grubu da sevmiyorum.
  • rickenbacker • 19 Eylül 2005 13:10 • #485444
    bu arada forumda ki arkadaşlar ve sen yeteneksiz diyorsun o adamlara
    yani yaratıcılık yetenekleri yok falan demiyorsunuz.
    ben o adamlar o soloları atabilirler diyorum.

ama o tür bir solo "yazmadıktan" sonra atmak bence pek bir işe yaramaz! o zaman o adam taklitçidir ve bence yeteneksizdir! kendisine gitarist deniyosa yazması da gerekir birşeyler değil mi?

kurt cobain de bana göre devrim niteliğinde hiçbirşey yapmadı!!!
  • craSSa • 19 Eylül 2005 15:08 • #485453
    Evanescence - Haunted parçasında güzel solo var :P
  • ThErİoN • 19 Eylül 2005 19:25 • #485466
    Neden klasik müziği böyle bok durumlarına sokuyosunuz.Gidin birazcık bach , mozart bişey dinleyin de ne bu jazz jazz üstün yaptınız jazz ı.

Serpent_King arkadasim müzikten gitardan çok anliyorum diye geciniyorsun sanirim ama utanmasan jazz ve klasik müzik gibi birbirinden bir o kadar farkli ama bir o kadar da mükemmel müzik türünü kiyaslayacaksin...

kendi adima konusmam gerekirse hem klasik müzigi hem de jazz i çok severim.jazz i üstün yapmak derken de ne demek istedin anlayamiyorum jazz da kendi içinde birçok kola ayriliyor belki ama bu sekilde konusmadan önce bi Mike Stern, bi Al Di Meola ne biliim bi Jeff Beck dinle bilgi sahibi ol istersen.sanirim ondan sonra konussak daha iyi olur.

bilmiyorum ayni fikri paylasan insanlar var mi ama bana kalirsa jazz bir müzik dinleyicisinin ulasabilecegi son nokta, gerek teknikleri,gerek anlattiklari gerek hissettirdikleri ile.o yüzden jazz i savunan arkadaslara sonsuz saygilarimi iletiyorum, jazz i ne kadar "üstün yaparlarsa" yeridir...!
  • rickenbacker • 19 Eylül 2005 19:46 • #485469
    sanırım serpent king senin anlamak istediğin gibi söylemedi. şöyle ki: o bence jazzı her müziğin üstüne koymalarına ve herkesin çok birşey biliyomuş gibi jazz da jazz demesine kızdı heralde... sanırım o da jazz müziğin ne kadar üretken bir müzik olduğunu bilmeyecek kadar odun değil... onun lafı her şeye jazz da jazz diyenler bana göre...

yanlış mı anlamışım serpent_king??
  • ThErİoN • 19 Eylül 2005 19:58 • #485473
    umarim dedigin gibi jazz in ne kadar üretken oldugunun farkindadir...

evet birsey bilmeden jazz diyip duranlara ben de sinir oluyorum, ama onun disinda jazz in hakkini verecek sekilde dinleyenlere de laf yok!

:)))
  • rickenbacker • 19 Eylül 2005 20:51 • #485474
    tabii ki... :)