Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

solosuz metale hayır!

• -Hatebreeder- • 20 Eylül 2005 00:27 • #485490
    kurt cobain olmasaydı rock denen şeyden haberin olur muydu

rock müzik dinlemeye başladığımda kurt cobain den haberim yoktu.
    rock müzik kurt cobain den çok daha önce yapılan bişeydi. 1970 lerde atıldı temeli bugünkü rock ve metal müziğin. kurt cobain ise numetal e alternatif rock a falan geçişi yaptı. Yani biz metal dinleyicileriyiz ve sen gelmiş bize model olarak kurt cobain i gösteriosun. Senin modelin olabilir eyvallah ta bize göre gayet gereksiz bi eleman.
  • re-arranger • 20 Eylül 2005 00:47 • #485494
    şöyle değiştirelim. kurt cobain olmasaydı bu kadar çok insan bu müzikle tanışır mıydı? ya da başka formatlarda değiştirelim soruyu.
    ben hiçbir zaman o adam çok iyi müzik yaptı falan demedim ya da siz model alın falan demedim.
    yanlış anlamayın beni abi ya.
  • -Hatebreeder- • 20 Eylül 2005 00:52 • #485497
    başka formatta deiştirelim tabi ama önce adobe acrobat reader indirmemiz lazım yoksa deiştiremeyiz formatı.
  • Serpent_King • 20 Eylül 2005 00:53 • #485498
    Peki beşiktaşta ilhan mansız olmasaydı , son şampiyonluğunu yaşayabilirmiydi ? yaşardı..demekki cobain olmasaydı herkes bu müzikle tanışırdı.
  • -Hatebreeder- • 20 Eylül 2005 00:55 • #485499
    yauv çıkarın bu at gözlüklerini yauv ilerleyin biraz
    yaaauuuv YAUUUV yauvvv tamam ya tamam kurt cobain iyi gitarist
    yauuvvvv.. yauuVVV! yauvvv tamam yaa
  • Serpent_King • 20 Eylül 2005 00:56 • #485500
    Yaw al cobainini git yaw bırak.. o zaman domates reçeli de olur cobain tanıttıysa bu müziği.. madem o kadar iyi gitarist.. niye barcelona almadı onu ? frank de bour un yerine ? heeee ? cevap veremessin tabi..
  • death_glory • 20 Eylül 2005 00:57 • #485501
    kurt cobain olmasaydı rock denen şeyden haberin olur muydu

esefle kınıyorum.

rock müzik dinlemeye başladığımda kurt cobain den haberim yoktu

şiddetle tebrik ediyorum.

Ben black sabbath , iron maiden sayesinde rock la tanıştım hayatımda cobain dinlemedim . daha cobaine kadar neler var neleer..

onaylıyorum...

kobaini dinledim, dinlemedim diğil; dinledim ve gördüm; rock la ne kadar alakalı olup olmadığını... şu herifi savunup durmayın ya acayip gıcık oluyorum; müzik adına yaptığı hiç bi şey yok bunun yahu; John Bonham da esrarengiz bi şekilde öldü; bırakın bunu koskoca Ledzeppelinde baget sallamış; usta adam, bu kadar lafı geçmedi şu forumda...

kobainin bukadar insanı tanıştırdığı 'bu müzik' var ya; işte o müzik bizim bu müzik diğil; rock ya da heavy metal...
  • miami_karpuzu • 20 Eylül 2005 01:32 • #485502
    su topici kapatin kilitleyin ya
  • re-arranger • 20 Eylül 2005 22:51 • #485592
    barcelona ilhan mansız muhabeti açarak ortamı yumuşatmaya çalıştınız herhalde yapılacak geyik değil çünkü.
    Kurt Cobanin hakkında:
    1. Kesinlikle iyi bir gitarist olduğunu ya da iyi müzik yaptığını söylemedim.
    2. İntihar etti idol oldu, büyük adamdır falan da demedim.
    3. Savunduğum tek şey, rock müziğin bu kadar tanınmasını ve sevilmesini sağlayan (böyle birşeyin yanlış olduğunu söylemeyin lütfen hep underground kalsaydı şu anda bu müziğe bu kadar rahat ulaşabilirmiydik sanmıyorum) insanlardan biridir kendileri.
    4.Eğer müzik aletlerini bu kadar ucuza alabiliyorsak, hemen her yerde stüdyolar varsa, mp3 sayesinde kolayca her müziği dinleyebiliyorsak, türkiye'de az da olsa rock müzik dinleyicisi varsa, konserler falan oluyorsa,
    az da olsa rolü yok mudur Kurt Cobain'in?

saygılar sevgiler...
  • death_glory • 20 Eylül 2005 23:11 • #485598
    seni anlıyorum ancak kobainin hiç bi şeyde olumlu bi rolü olduğuna katılmıyorum; aylin aslımın türkiyedeki rock müziğe katkısı gibi bi şeyden bahsetmek gibi bu:D ancak yozlaşmaya katkısı olabilir onun; onları örnek alarak ortaya çıkan bissürü b*ktan grup vardır çünkü.