-
ben bilmiodum mesela bulabilieceğim biyer var mı?
-
var burda vardı..ben yorum da yazdım hatta..ama bulamazsan ben birde feridun düzağaçın sitesinden dinlemiştim..orayada bakabilrsin..
-
Arkadaşlar bir şarkımızı paylaşalım dedik ama "kötü" gibi1 kelimeyi anlatmak için 5000 tane geyik kelimeler cümleler yazmışsınız...Şarkımızı sizinle paylaşırken tabi ki kötü yorumların da gelebileceğini ki zaten bunlara da açık olduğumuzu bilerek yazdık...Ama bazı arkadaşlar sanırım bu MÜZİK sitesini farklı anlamışlar.İkinci konu "büyük insan"..gerçi Pollymolly arkadaşımız sağolsun açıklamayı yapmış ama bir kez de ben hatırlatiyim..Büyük İnsan bizim garaj.org da dahil olmak üzere 9-10 siteye verdiğimiz ve bizim için okuması keyifli müthiş tepkiler aldığımız nette duyurduğumuz ilk şarkımızın adı..Bu şekilde büyük insan ı sevenlere daha kolay ulaşmayı amaçlamıştık..ama bunu bile bir büyüklük gösterisi olarak görenler oldu..Bilgisi olmadan bir konu hakkında dalga geçtiğinizde dalganın içinde siz oluyosunuz ve kıyıdan çok komik gözüküyosunuz gerçekten..Son olarak bir şarkı sözü anlatmak istediği şeyi anlatır..Ama bunun anlamını sanırım gerçekten müzik hayatı olan insanlar anlayabilir..Kötü şarkı yoktur..(kötü söz,,kötü müzik,,kötü ses vs....)Yanlış frekans vardır..Anlayana..Ve şarkımıza iyi kötü ama "yorum" yapmayı becerebilen ve bize böylelikle çok önemli şeyler katan arkadaşlarrın hepsine sonsuz teşekkürler..Müzikten asla kopmadan kendi doğrularımızı paylaşmaktan asla vazgeçmeyeceğiz...Saygılar...
-
beni kastediyosun galiba,ben sadece nerde olduğunuzu anlatmaya çalıştım...
hem kötü şarkı vardır...
adam yazsın abuk sabuk kelimeler,şapur şupur ye beni,çıtır çıtır ye beni...em beni,göm beni...desin,ben bu şarkının kötü olduğunu idda ederim arkadaş...ne frekansı...
seninki de iyi değil...ben olaya daha derinden bakıyorum
eğer sözler yeterli kelime haznesi olmadan yazılmışsa
sorduğun herkesin söyleyebilceği bi şeyler anlatmışsan sözünü ettiğin konu hakkında,bunu kabul edeceksin "yeterli değilsin"
bunun çözümü çalışıp daha iyi şeyler yapmak,kendini geliştirmektir
tekrar ediyim...kötüsün deyip kestirip atmak var,bi de tam olarak nerde eksikler gördüğümü anlatmak...
bi düşün dediğimi...
-
kötü şarkı vardır...
hayır ibanetze ağbey sadece seni kastetmiyor
tabi ki kötü şarkı vardır kalkıpta ben ismail yk'nın tıkla şarkısına iyi demem frekansla alaksı olduğunuda hiç düşünmüyorum şarkıya gelince şarkının sözleri gerçekten kötü eğer düzeltirseniz daha iyi olacağını tüm arkadaşalrda dedi zaten ibanetzeninde dediği gibi bunun çözümü çalışıp iyi şeyler yapmak
-
kötü şarkı vardır...
onlar şarkımı be..sizde napmışsınız..ya kötü şarkı var bencede ama bu şarkı kötü değil sadece ilki yani büyük insan daha güzeldi diyorum ben..
-
şarkınız güzel de biraz dilbilgisi kurallarına dikkat etsek.
yani "BÜYÜK İNSAN GÖKHAN" diyince sen ne anlarsın.
konuyla alakasız hiç bilmeyen biri olarak topic'ine bakmaya çalış bakalım ne anladın.
he ben de onu anladım da o yorumu yaptım işte.
-
Arkadaşlar hepinize yine tek tek cevap vericem ama bu topic in dışına çıkıyoruz böyle yaparak..Ama inatla ne dediğimi anlamak istemeyen arkadaşlara "son kez" anlatıyorum..Birincisi "kötü şarkı yoktur..işte bence ne biliyim ne yazmışsınız mesela şappur şuupur kötü şarkıdır..ne frekansı..adam sallama sözler yazmış.." diyen arkadaşlar..Bana bir şeyler anlatmaya çalışan insanların cümlelerini tam olarak ne anlatmak istediğini sonuna kadar anlayana dek gerekiyorsa yüzlerce kez okurum..ama abunu da farklı anlayan arkadaşlar bir kez bile değil yarım kez falan üstünden atlayıp geçerek bu cümlenin,,öyle okumuşlar sanırım...Ben İsmail YK yı sevmem..Hayatta dinelem..Örnekleri çoğaltabiliriz..Müslüm Gürses,Arif Susam,Tarkan,Teoman vs... Ama ben bu müzisyen arkadaşları dinlemiyorum diye onların benim duygu frekansıma hitap etmeyen şarkılarına "kötü" dersem sallama bi yorum yapmış olurum..bazı arkadaşlar gibi..Şimdi soruyorum..Teoman ın tek bir şarkısından hoşlanmıyorum..Sizce bunun nedeni Teoman'ın kötü şarkı yapıyor olmasından mı kaynaklanıyor..Bu konuda bu kadar üstüne basa basa yaptığım açıklama bazı arkadaşlar için artıkkk yeterli bir açıklama olmuştur diye düşünüyorum..İkinci olarak bir arkadaşımız ben böyle böyle demedim de sadece sizin nerde olduğunuzu söyledim demiş..Ne üretiyorsa üretsin yoktan bir şeyler var eden birisinin nerde olduğunu söyleyecek kadar kendini yeterli görüyorsa o arkadaşın ellerinden öpüyorum ve kendimi geliştirmek ve onun olmamız gerektiğini düşündüğü yerde olmak için ders istiyorum..beni kırmaz umarım..Keşke bunu tabii ne biliyim bu şarkıyı dinleyip yorum yapana bir Levent Yüksel falan deseydi..Ama önemi yok..Sanırım o arkadaşımız böyle bir cümle kurduğuna göre böyle bir vizyona ve bilgi birikim deneyime sahip...Gerçi O Kevent Yüksel ve benzeri çok deneyimli ve başarılı insanlar bile yorum yaparken mütevazi davranırlar ama..Neyse..Son olarak Büyük İnsan şarkımızın adıdır demiştim..Bi arkadaş nerden tahmin ediyim..Başlığı okudum..Garip geldi..(ki içeriği okumadan çok normal garip gelmesi) hemen yapıştırdım yorumu demiş..(yani böyle yapmış..)keşke böyle iddialı bi yorum yapmadan önce başlığın ne anlama geldiğini ve konunun ne olduğunu anlatan o ilk cümleyi açıp okuma zahmetini gösterseydin..orda aynen şöyle der..Kuzenim, "Büyük İnsan" şarkısından sonra ikinci şarkıyı da...........Böyle yazmamzdaki amacı da daha önce açıklamıştım..
son olarak "yorum yapmayı becerebilen" arkadaşların "seviyeli" "her türlü" yorumlarını bekliyoruz..Saygılar...
-
insanın kulağının sağlam olması için Levent Yüksel olmasına gerek yok
hem sana bu şarkı hakkında gerçekten anlayan herkesin söyleyebilceği şey yetersiz olduğundur...
yoktan bi şey varettiğin falan da yok,bildik kalıplar;la minör-sol-fa-mi modunda bi şey işte...
-
EN BAŞTA BAHSETTİĞİMİZ KONUDAN ÇOK UZAKLAŞTIK...BEN MÜZİKTEN ANLAYAN ; BAŞKALARINI KÜÇÜK GÖRMEDEN EZMEDEN ANLAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN ŞARKIMIZI BİRKEZ DAHA LİNK OLARAK VERİYORUM...YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR TEŞEKKÜREDERİZ...!!! işte link:
http://rapidshare.de/files/5647899/Doen__Goekhan___Serkan_.mp3.html