-
Son yollarda soloların olmaması ya da geri plana itilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz.gitarın şahsiyeti hakkında.
-
son yılları pek dinlemiyorum... :)
-
gün ışıına çıkmamış o kadar güzel guruplar varki beli sololar atıyorlar bunları araştırmanı öneririm solo duymak istiyorsan...
saygılarımla
pesimist
-
artık rock müziği sanat olmaktan çıkardılar,ortalık hobi olsun diye müziğe atılan ve çizgisini değiştirmeyen grup kaynıyor..aslında bu devir geçti gibi görünüyo,sololar çoğunlukla thrash,death tarzında oldukça yoğunlaştı ki zaten öyleydi..arttı işte.rock müzikte solonun devri bence geçmemeli,geçmicek,en azından ben geçirmemeyi düşünüyorum..
-
linkin park gibi gitara gıy gıy yapıp ahan da müzük yaptım diyenlerden yahut gitarı mastürbasyon yapmak için elinde tutanlardan bahsediyosanız; bunun soloyla ilgisi yok; rock müzikle hiç ilgisi yok!
-
Boşver gitsin..
-
Rock müzikte solonun devri geçti mi geçmedi mi mevzusu.
bunu solonun ustası linkin parka sorun
her albümlerinde aşmış sololar
müthiş atraksiyonlar
dinlemeyen varsa dinlesin bi da yazıyruom
L İ N K İ N P A R K
üfff be hacı ne yazdım ben öyle ya nese tşak a sardık heralde
-
hoca benim konum linkinparkmıdır ne zırvaysa o değil onların ne mal olduğunu biliyoruz zaten.hoca benim derdim şudur:memleketimizde ve tüm memleketlerde soloya izin verilmiyor.
yani metallıcanın bile albüm sololarının sınırlandiğini biliyor muydunuz?o yüzden müzisyenlere değil dde bu konuda bu işi ticarete dökenlere yüklenmek daha doğrudur.konserine bak adamın eğer orda da solo yoksa o zaman akşama kadar et küfrünü hakkındır...
-
soloya izin verilmiyor
nası yani? anlamadım ben yahu solo derken hani gitar solosu, nebilim bas solosu bunlardan bahsetmiyo muyuz? bunlara mı izin verilmiyo? 23 notadan fazlası yassah kardeşim mi diyolarmış kafamı karıştırdın sen:)
-
ben arkadaşa hak veriyorum. artık yeni (pfüüffüebbillezzüüee) 'rock' müzikte, yani piyasa olanlarda, yani popüler olduğu düşünüldüğü için dayatılanlarda, böylece dayatılan şeyleri geri çevirmeyenlerin çoğunlukta olması nedeniyle de piyasa olanlarda, melodi geri planda (hatta melodi yok bile) ve ritmik altyapı önplanda (hatta şarkının kendisi). ne demek istediğimi tam olarak ifade edememiş ve edemeyecek olabilirim ama, melodiler ve sololar, (ritm + akor + bol çene) karşısında popülerliklerini yitiriyorlar. bence bunu olumlu veya olumsuz karşılamak müzikten ne anladığınıza, yahut müzikten anlayıp anlamadığınıza bağlı...