Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Black Metal bir trend degil, tarikattir

• kilisli • 27 Kasım 2005 15:56 • #489528
    SIZI GIDI CAKALLAR SIZI

Ya siz garajcı gencler cok cakalsınız.Sizi gidi sizi...
    8 yasında bi bebe cikacak gitari koltuk altıma verecek ha?
    Cakallar sizi...

Trend icin muzik yapmayın.
    Gelin tarikatimiza , muzigi ve karanlıgı paylasalım.

Bir kulunu cok sevdim, o beni hic sevmiyor!!!
  • Holy_Bastard • 27 Kasım 2005 16:07 • #489529
    Ya şimdi karanlığı ışıktan daha çok seviyorum (gözlerimdeki bir rahatsızlıktan dolayı)...Black Metal hastası olmasamda dinlerim arasıra belli başlı gruplarını ,ama bu tarikat söylentisi sadece insanları korkutmaya yarar...

Zaten METAL lafını duyunca ürperen büyüklerimizin veya diğerlerinin bu 'karanlık' tarikat hakkında söylediğiniz şeyleri okuyunca neler düşünebileceğini düşünebiliyor musunuz?Biz üzerimizden atmaya çalışıyoruz bu imajı...Siz yapmayın bari...
  • NAZİ • 27 Kasım 2005 17:22 • #489531
    gündeme gelmek için black metal i kullananlar black metal i anlamadan dinlemeden laf atanlar çok iyi başarıyosunuz emin olnu bu işi ...sadece bu sitede değil bi çok sitede iki cradle,dimmu borgır dinleyen blackçi oldu çıktı başımıza black metal de hala aşk,melonkoli arayan adamlar var gidin cradle,dımmu borgır dinlemeye devam edin(aşktan vs. den bahsettikleri için sölemiyorum)black metal de satanizm de vardır.korku cehennem de(bkn:beherit,behexen,marduk)karanlık da vardır(bkn:burzum,darkthrone)tarih de vardır(bkn:satyricon)kara büyü,nasyonel sosyalizm,ormanlar da vardır(burzum,graveland,behemoth(yer yer) yine darkthrone)
    antartica bile! ve paganizm vardır(bkn:immortal)kargaşa,ölüm ve sonrası da(bakn:mayhem)nihilizm de vardır(bkn:judas iscariot)bunlar sadece üstün körü yazdığım şeylerdi ve black metal dinleyen belli bi süre sonra o sürekli yoğun rifflerin bağımlısı ve sevdiği grupların lyriclerindeki sözleri de kendine bir çeşit felsefe edinir zaten öyle karmaşık felsefesi de yoktur
    -ayrıca sanıldığı gibi Venom da öncüsü falan değildir sadece black metal adında albümleri vardır
    -ayrıca bok atıp tıs tak tıs tak vızzzz dan başka bişey değil diyenler yapın jesus tod gibi bi şarkı da dinleyelim.....
  • NAZİ • 29 Kasım 2005 16:25 • #489656
    b.k atmak kolay işi bilmeden.....
  • mkcervy • 30 Kasım 2005 04:26 • #489683
    asrın gazı....süper müzik adamı kilisli :))) devam et sen böyle..."Gelin tarikatimiza , muzigi ve karanlıgı paylasalım." cümlesine dikkat çekmek istiyorum...puahahaha
  • Serpent_King • 30 Kasım 2005 05:19 • #489687
    valla ben o saydıklarının hepsini dinlerim zaman zaman , lord belial da dinlerim vondur da dinlerim pest de dinlerim old mans child da dinlerim ama , şu ana kadar ne sözlerini benimsedim :) ne de odamda 550 tane mum yakıp "ayin yapasım geldi" filan dedim :) sadece dinledim.

bu arada "lord belial" harika gruptur herkese tavsiye ediyorum :P

http://www.metal-archives.com/band.php?id=128

The godfathers of the black metal genre (along with Mercyful Fate). This is due in part to releasing an album with the name Black Metal. Although they pioneered the name, they don't necessarily play black metal music as we know it today.

tabi şu anda ve o zamanlarda yaptıkları şey , şu vakitde dinlediğimiz black metalle alakası ilgisi yok , sadece fikir olarak ortaya çıkaran gruptur Venom.Ayrıca dünyadaki tüm öncü thrash ve death gruplarının ilham kaynağıdır.
  • -TormentoR- • 30 Kasım 2005 10:10 • #489689
    hmm evet.. Venom un black metale ilham olduğu doğrudur. Ama çıkıpta Venom black metal demeyin girişirim :)))
  • CaFeiN • 1 Aralık 2005 01:42 • #489712
    nihahaa yine kızıştırıcı bi başlık işte.Bi de millete kızıyo saçma sapan konusmayın bakiim..:)
  • hendrix_18 • 7 Aralık 2005 11:07 • #489922
    vah vah olum sen gıt en ıyısı bıraz uyu be....veya sende kulak yok..
  • bullshit • 8 Aralık 2005 12:31 • #489936
    Hocam Sen Black Metal'e Tarikat diyorsan o senin sorunundur!Afedersiniz ama Black Metal'in adı ülkemizde hep böyle geri kafalılar yüzünden Satanist Müzik,yok Tarikat müziğine falan çıkmıştır!Lütfen bırakın bu saçmalalıkları...