Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurbanın dağılması hakkında ne düşünüyosunuz?Tekrar birleşirlermi??

• paradigm_shift • 13 Ocak 2006 03:07 • #491851
    bu kadar çok seviliyodu madem bu grup,bre zinduklar neden albümlerini almayıp da batırdınız adamları,şevklerini yerle yeksan eylediniz..türkün aklı ya kaçarken ya sç...anladın siz..
  • otuzdort • 16 Ocak 2006 23:43 • #492343
    cok uzucu oldu baska bisey denmez
  • death_glory • 17 Ocak 2006 00:05 • #492349
    ben hala inanamıyorum yani şoktayım hala. öyle bi gurup nasıl dağılır bee
  • Webeffect • 17 Ocak 2006 01:01 • #492368
    arkadaslar çogunuz yanlis biliyorsunuz Kurbanin dagilmasiyla Burak'in bi alakasi yok. Burak athenaya geldiginde kurban zaten dagilmisti.. yani burak athenaya gitti diye dagilmadi.. Burak çok iyi biri..
    Bu konuyu burak soyledi. Yani bos haber degil.. saygilar..
  • 2ve4 • 22 Ocak 2006 17:39 • #492640
    gereksiz bi grup.olması veya olmaması bişeyi değiştirmez. olmasa daha iyi.
  • dexter_holland • 22 Ocak 2006 18:58 • #492647
    Ben çok üzüldüm şahsen. Çünkü Kurban hayatım boyunca canlı dinlemek istediğim tek Türk gruptu. Ama izleyemedim =(
  • Necrophilliac • 22 Ocak 2006 19:38 • #492648
    Açıkçası pek umursamadım, ama grup elemanları ne oldu merak ediyorum.
  • amy_jano • 25 Ocak 2006 13:41 • #492876
    kurbanın dağılması beni yıktı:(:( çok kötü..
    elemanlar dağaldı gitti. Deniz Panik ile, Burak Athena ile, Kerem de Demir Demirkan ile çalışıyo... diğer gitarist ise sanırım Özgür dü adı( herneyse, gerçi onunda başarısı geriye kalmaz) askere gitti. Ama o adamında önü açık diye düşünüyorum şahsen...
  • re-arranger • 25 Ocak 2006 18:58 • #492909
    Farklı bir düşünce

Kurban'ın dağılması olayıyla ilgili bir fikrimi belirtmek istiyorum. Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. (dağılmış iyi olmuş demiyorum yanlış anlamayın)
    Duyduğum kadarıyla İnsanlar albümünün kayıt aşamasında grup bikaç kez dağılıp tekrar biraraya gelmiş, zor dönemler geçirmişler. İnsanlar albümünün bu kadar kaliteli ve duygu yüklü olmasında önemli bir etken olsa gerek.
    Dağılmasalardı çıkaracakları 4. albüm büyük ihtimalle insanlardan daha kaliteli olmayacaktı. Bu şekilde kurban her albümünde kendini geliştiren ve daha çok sevilen bir grup olarak akılda kaldı.
    Grup üyeleri kariyerlerine başarılı bir şekilde devam ediyorlar. Yeni çıkan türkçe rock albümlerinin kapaklarında isimlerini uzun süre göreceğiz sanırım.

Not: Kerem Tüzün Demir Demirkan ile uzun bir süredir çalışıyor. Burak Gürpınar'ın Athena'ya veya başka gruplarla (Mvö, Teoman) çalışması yeni birşey değil. O yüzden grubun dağılmasıyla alakası yok. Grubun dağılmasının asıl sebebi insanlar albümünün beklenen satış rakamlarına ulaşamamasıdır. Halen bilmeyen arkadaşlar öğrensin.
  • Noryth Aquanum • 25 Ocak 2006 20:01 • #492914
    Farklı bir düşünce

Ne iyi ne kötü.
    Etkilemedi beni.
    Hayırlısı neyse o olsun , Kerem'i ailecek seviyoruz.