-
"niye böyle bi konu açtınız ki?türkiye'den adam gibi grup çıkmamasının nedenini şu foruma bakarak anlayabiliriz.ne medyadır bunun sebebi,ne de tüccar prodüktörler.türkiye'den grup çıkmamasının nedeni,genç insanların oturup böyle abidik gubidik şeylerle ilgilenmeye dalmış olmaları"
---
Peki buraya kadar sorunu anladik diyelim. Peki bu adamlar neden boyle abudik gubidik seylerle ilgilenmekteler? Bir de onu anlasak, tam olacak.
-
boşluktan,ve bunun verdiği sersemlikten.
-
"boşluktan,ve bunun verdiği sersemlikten.."
peki led zeppelin gibi gruplarin, n.chomsky gibi bilim adamlarinin ciktigi ulkelerde yok mu bu bosluk sorunu? sadece turkiyede mi var?
-
haklısın...
-
birisi metalciyim der öbürünün metalci olup olmaması umrunda bile değildir.. işte burdan anlarsın...
-
YAW YETER!!!
saçma sapan bi konu açtım diye herkes üstüme geldiiiiiii
-
Arkadaşlar ben metalciyim demek ne demek ya?! Metalci diye bir kesim mi var yukarıda birisi daha yazmıştı kaliteli olduğu sürece her türlü müziği dinlemelisiniz arkadaşlar bana kalırsa ben metalde dinlerim rockta dinlerim bluesda ama bu beni metalci rocker ya da bluescu gibi bir kategoriye sokmuyor sokmamalıda!
-
..
dınledıklerınden bellı olur...
-
bu söze nedenirki?????
-
bizim burada yukari mahallede bi metalci var, kaynak islerine aliminyum dogramaya falan bakiyor.