-
özenti olan kişi zaten kendini belli eder giyimiyle konuşmasıyla ve hep aynı şeyleri söylemesinden onu hemen anlarsın...
-
niye böyle bi konu açtınız ki?türkiye'den adam gibi grup çıkmamasının nedenini şu foruma bakarak anlayabiliriz.ne medyadır bunun sebebi,ne de tüccar prodüktörler.türkiye'den grup çıkmamasının nedeni,genç insanların oturup böyle abidik gubidik şeylerle ilgilenmeye dalmış olmaları.sen bu yaşta oturup böyle dandik bi konuya kafa yorar,vakit harcar,fikir paylaşımı için açılan platformları böyle saçma bi konu için kullanırsan,ne hayal gücün gelişir,ne algın açılır,ne sanatçı olursun,ne bilim adamı.
sonra dersin "neden türkiye'den led zeppelin çıkmıyo?".bi kendi hayatına bak,kafanı yorduğun şeylere bak,sorduğun sorulara bak,aldığın cevaplara,elde ettiklerine bak,bi de jimmy page'in nelere zaman harcadığına bak,sonra düşün,kim led zeppelin olmayı hakediyo?bunu medya,devlet,toplum vesaire mi engelliyo,yoksa engelledikleri söylenen şeyin var edilemeyişinin suçu onların üstüne mi atılıyo?
-
ciddimisin
-
yok abi ESP itemler genelde jackson itemlerden daha iyi eski kurallarda jackson iiydi ama şimdi biliyosun 3rd edition var düzeltmeler yapmışlar ESP ler konusunda zaten Mustaine de ESP sini çok seviyo görüldüğü kadarıyla.
bir de robe alsın sırtına +5 evil protection :Pp
-
valla türkiyede bu işle uğraşan , gerçekten uğraşan , tüm zamanını bu işe harcayan , harika gitar çalan , harika besteleri olan insanlar var yok diğil.
Ama türkiye de aynı zamanda bu harika insanlara kapılarını kapatan , "tarzınızı değiştirin öyle gelin " mantığıyla ticari kaygıları sonsuz derecede herşeyden önemli olan (örnek almora - knight errant mevzuları) yapımcılar da var... peki bu yapımcılar türkiye de rock müziğe bakış açısı bugünkünden farklı olsaydı , metalciye satanist gözüyle bakılmasaydı , insanların böyle bir önyargısı olmasaydı albüm yaparlar mıydı ? Her ne olursa olsun bunlardan dünya'nın her tarafında var.. Iron Maiden a da ilk olarak "Saçınızı kesin ve punk yapın biz de size albüm yapalım" demişler örneğin , ama kalitelerini ispatladıktan sonra istedikleri müziği yapabildiler... ama ben Türkiye deki grupların çoğunun gerçekten amerikada milyarlarca birbirinin aynı şeyleri yapan gruptan çok daha iyi olduğunu iddia ediyorum , hatta Türkiye deki şartlarla bu insanların göstermiş oldukları özverileri , harcadıkları zamanları göz önünde bulundurarak hepimizin tebrik etmesi , ilgi göstermemiz gerektiğini düşünüyorum.Biz kendimize ait olan şeylere sahip çıkmayız ama buraya bi Manowar gelir , yaptıklarının sahne şovundan ibaret olduğunu müzikle pek alakalarının olmadığını anlamadan doldurup taşırırız konser alanını.Bu ilgi bir türk grubuna gösterilse ,( ki büyük ihtimalle manowar dan 23147187241 kat daha iyi bi türk grubu vardır) ve o grup elinde imkanlarıyla yoluna devam etse arkasındaki türk hayranlarıyla , neden olmasın bizim de led zeppelinimiz , iron maiden ımız ???
...
-
"Biz kendimize ait olan şeylere sahip çıkmayız ama buraya bi Manowar gelir , yaptıklarının sahne şovundan ibaret olduğunu müzikle pek alakalarının olmadığını anlamadan doldurup taşırırız konser alanını"
buna katılıyorum.ama hala asıl sorumlunun medya veya prodüktörler olmadığını düşünüyorum.bu tip engeller elbette olacak.koşulları suçlamak hiç bi zaman işe yaramaz.
-
serpent_Kİng +1+1+1+1+1++1+1 kesinlikle burda hep ciddi konular tartışılmıyor bu arada. gerekli gereksiz . belki bunu tartışılması bir şeyi çözmez ve gereksiz açıkçası ben de bu konuyu tartışmanın bir şeyler kazandıracağına inanmıyorum. benim en başta cevap yazmamın sebebi açıkçası forumlara bakrken gayet hgayrı ihtiyari cevap yazmaya başlamam ve arkasının gelmesi he söylediklerimin arkasındayım o ayrı.:) ama böyle iyi grup çıkmamasının milletin bu konuları tartışması ile sağlam bir bağı yok . yani sebep bu değil o yüzden serpent_king+1:) . benim tanıdığım ne müzisyenler hiç kimse billmiyor. ama cidden dehşetler. yabancı ülkelerde de sen aslında sannetme böyle metalk ya da rock ( kaliteli olanmlardan ) behsediyorum tabiği ki böyle popüler felan değiller.Ama kitleleri var ve prodüktörleri cidden çok güçlü en basiti türkiye de bir BOB Rock var mı( ilk aklıma gelen) yani sektör var orda burda pop müzik albümü çıkaran prodüktöre gidip sen demonu dinletiyorsun. neyse konu saptı yaa:) ama dediklerim harfi en doğrudur. bu yazıyı kimseye cevap olsun diye yazmıyorum. bunu da unutmayın . yani süperman karddeşim bir okudum sanki sana cevap yazarmışım gibi bir izlenim oluşmasın diye diyorum;) hgaydi hepinize kolay gele
-
Şu an bir tane tespit ettim mesela !!!!!!
puahahahaha.len ne komik adam şu nofx vesselam.
-
Metalciyim der ama onun mustafa sandal konserine gittiğini duyarsın, paso tiki markaları giyinir, hayatını caddede geçirir..
-
.....