Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ Müzik Festivali

• TheCanMeButThe • 10 Mart 2006 20:53 • #495138
    bak o konuda haklısın
    parmaklarımı yorduğum konusunda.çünkü anlamıyorsun ne dediğimi
    umarım bir daha sana cevap vermekiçin yormam bu parmakları
  • technic boy • 10 Mart 2006 22:57 • #495142
    istnabuldamı yapıyoruz bu işleri birde onu merak ettim ?
  • Perfct StranGr • 11 Mart 2006 02:22 • #495155
    en son yardımlaşarock gibi berbat olmicaksa desteklerim. Sabhankra'yı çıkarın gelelim.Geçen sefer çıkmadılar organizasyonun dandikliği yüzünden.Bu seferde bulaşmazlar bence ama...............

1. Geldiğin konserde Sabhankra nın neden çıkmadığını biliyor musun?
    2. Hiç amatör bir ekiple beraber insanlara hizmet etmeye çalıştın mı?
    3. Yaşın kaç? 18 veya altıysa o yaşlardan ben de geçtim. Her bokun en iyisini ben biliyorum diye ortalarda dolaşırdım ve seni anlayabiliyorum.

Bana bu soruların cevaplarını verirsen seni daha da aydınlatacağımı umuyorum dostum.
  • dilek • 11 Mart 2006 02:53 • #495156
    hakancım sen de kimsin diye sorulmasın ismini yaz da.. neise ben yazmışım bile :)

biz hakanla konuştuk aslında tekrar bu işe girişmeyi pek istemiyo. herkes sadece konuşuyo icraat yok diye düşündüğü için.
    ben de gerçekten de bu organizasyonun gerçekleşmesini isteyenlere 1 hafta boyunca duyuralım, ya da işte bi tarih belirleyim, biryerde toplanıp bu işi ciddi ciddi konuşalım dedim.
    hatta kesin desteklerim diyenlerin ismini telefon numarasını alalım ki peşlerini bırakmayacağımızı anlasınlar dedim :) konuşalım aramızda bi organize olalım dedim. boş boş burada konuşmakla olmuyo dedim :) tartışmakla biyere varılmıyo da dedimm.. bunların hepsini ben dedim :)
    o da ok dedi.. ne desin :p
  • Ktulu • 11 Mart 2006 16:44 • #495170
    Yapın da... Ben gelemicem

:) ve :(

Ama bi bilet alırım en azından.
  • holykleij • 11 Mart 2006 16:53 • #495171
    yapılsın eger bu bombok dünyada hala varsam gitmeden bi kıyak daha geçip kendime gelirim
  • gitarTELi • 11 Mart 2006 17:49 • #495172
    bırakın yardımlasarock ı artık hatıra olsun bize o
    aç çocuklar için uğraşıp dıdınıldı
    hani derlerya ya hayır soyle ya da sus
    varsa yapabileceğiniz daha iyi bir şey biz desteğimizi her zaman veririz.

Şimdi yaza hazırlanmaya bakalım..

gmfTELi
    by gitarTELi
  • technic boy • 11 Mart 2006 18:51 • #495177
    bemn kesin varım wallahi