-
Bu rap söyleyen arkadasların her şarkı içerisinde ikinin biri yooww yooww demesinin bi anlamı varmı ?
ellerini adres soran adam karşısında aciz kalınıpta bilmediği bir yeri tarif etmeye çalışırken burnunun ucuna konmaya çalışan sineği kovalamaya çalışır gibi hareketler yaparken daha çok söylüyorlar bu garip sözü
Yooww yooww
hakkaten nedir bu ?
-
Yeah anlamına gelir.Bende metalciyim, ama metalcilik rapçiye b*k atmak değildir.Şimdi ben b*k atmadım diyceksin, hakkaten atmamışsın.Neyse, atacaklar şimdiden hatalarını anlamıştır.Yeah gibi, o anla ilgili "Diycek bi şey bulamadım, ama bu laf acayip gaz veriyo şu an." demek gibi.
-
işiniz gücünüz repçilere b*k atmak. başka bi bildiğiniz yok, siz metalciler kendinizi dünyanın merkezi sanıyosunuz. bi kere rep hakkında ne biliyosun da yorum yapıyosun sen sevgili dikenmibattı? senin rep kültüründen haberin var mı? ya da o insanların tek bir parmak hareketiyle neler anlattığından? önce biraz oturup düşünseydin belki cevabı bulurdun kendi kendine, aklına düşer düşmez *ay hemen garaja girip yazayım, herkes metalci olduğumu anlasın* moduna girmişsin. 'yow' ne demek biliyor musun?... neyse boşver, anlatsam da anlamazsınız ki...
-
kız sakinn :)
ya tanıdığım kadarıyla ufuk metalci değil, her tür müziği dinliyo rap dinlemiyo sevmiyo belki ama dinleyene o tarz müzik yapana saygısı var.
tanıdığımdan berii o kimseye b*k atmadı. yerine konuşuyorum ama sanmıyorum amacının o olduğunu. hakikaten merak etmiştir ama Affedilmeyenvari bir şekilde anlattığı için böyle anlaşılmıştır bencee :)
Neise ben de merak etmiştim ne olduğunu, kerime sormuştum o da güzelce açıklamıştı.
yaaani ufuk sen de :)
-
ben merak ettim ne demek oldugunu(hakkat) bana bi anlatırmısın gercekten bi anlamı var mı bunun ögrenelim bizde baya felsefik bi anlamı var galiba cunku
-
hepiniz aynısınız işte. bi de kendi savunmanızı kendiniz yapabilseniz biraz boyunuz uzardı! nerde dikenmibattı? dikenmibattıya dikenmibattı? neden onun avukatlığını başkaları yapıyor anlamıyorum. rep, bir yaşam tarzıdır. yow kelimesi anlatılmaz yaşanır. aslında yow vardır; olmasaydı da ben size anlatamazdım, anlatsaydım da siz anlamazdınız, anlasaydınız bile bunu metalcilere anlatamazdınız. çünkü metalciler hep kendi bildiklerini okurlar.
-
hmmmm
şimdi sen böyle dedin ya benim birden gözüm açıldı. bak haklı olabilirsin. evet dikenmibattı kendini savunmamış olabilir ama bu benim de kimseyi savunmayacağım anlamına gelmez sevgili detklori. seni de savunurum engel olabilir misin ? bence hayırr..
metalci kardeşlerim tabii ki kendi bildiğini okuyacak onların ayrıcalığı var. tıpkı yoww diyen repçi kesimin ayrıcalığı olduğu gibi. dikenmibattı uyuyadursun yooww.. biz onu özelden aydınlatırız. bu topiği açtığı için ben de sana katılarak onu bir kez daha kınıyorum. rep bir yaşam biçimidir anlamaya anlatmaya kalkmasın kimse bilmeden de konuşmasın çamur da atmasın.
huhh :) ulen kızz :)
-
işte böyle yola gelen insanları seviyorum. sevdim seni dilek. özelden mesaj at bi ara tanışalım. aa yonjadaki dilek de sen misin yoksa? neyse konumuz müzik; sanat ve rep... rep müziğin karşı konulmaz etkisi; gerek enstrümanların kullanılışı, gerek insan sesinin emek ve heyecanla yoğurulduğu; hız ve anarşi yüklü sözler. repçilerin neden çuval giydiklerini biliyor musunuz? bilemezsiniz, anlayamazsınız çünkü. siz metalciler siyahlarınızı giyip tırnaklarınızı siyaha boyayıp istiklale iş atmaya giderken o insanlar oturup, dünya sorunlarına kafa yormaktalar... çuval giysisi, afrikadaki açlığı simgeler; aradaki bağıntıyı yakalayabildiniz mi? tabii ki hayır... tey teeey... bizim metaciler gıy gıy gitar çalsın neymiş sanatmış...
-
sanırım yanlışın var sevgili detglori. ben yonjadaki değil siberalemdeki dilekim. seninle de bu yüzden muhattap oluyorum. orada cinsiyet belirtmediğim için bana attığın "boşum konuşalım mı, emesen var mı, eyc seks lokeyşın piliz" mesajların halen aklımda. Özelden yazıcam sana tanışalım. Ama eşdost listeme almam gerek seni izninle yoksa cevap veremezsin bana:) Neise haklısın konumuz Rep ve sanat.. İlk önce sorarım sana, beni dikenmibattıya avukatlık yaptığım için suçlayan senn.. ne hakla şimdi geçmiş karşıma çingene ağzıyla repçileri savunuyorsun? aslında bu bana çok şey anlatıyor da neise derin mevzuu tartışmak istemiyorum. Ayrıca siyahları giyip caddede yürümemize laf ettin, işte tam orada hata ettin. Senn nerden bilebilirsin ki bizim metalciler olarak ne amaçla oralarda gezindiğimizi? hı? bilemezsin ki.. Sen de bir şarkı dinlemişsin sonrada amann tanrımm bunu mutlaka nik yapmalıyım karizma olur demişsin besbelli..anlamı ne diye sorsam kalırsın öyle. bu yüzden metalcilerle lütfen polemiğe girme. Ayrıcanaa repçilerin neden çuval giydiği kimin umrunda. yaşayış biçimiymiş.. sen metalcilerin yaşayışını biliyor musun peki? hem ona gıy gıy gitar çalmak denmez.. gitarı konuşturmak denir bak bunları öğrenn. Lütfen bu saçma sapan tartışmayı uzatma daha fazla ortalığı karıştırma. yat ve uyu. lakin benim biraz gitarımla dertleşmeye ihtiyacım var..
-
metalciler rapcilere, rapciler metalcilere sürekli ve düzenli olarak b.k atıyor burda. ben klasik müzikçi olarak kimlere kimlere sataşsam acabaaa?! arkadaşlar müzik müziktir. sadece tek çeşit müzik olsaydı o zaman evrenselliği, özelliği vs. hiçbişeyi kalmazdı. kimse her tür müziği dinleyip sevmek zorunda değil. ama neden 'siz metalciler şöylesiniz!' 'ama siz rapçiler daha da böyleesiniz!' şeklinde daimi bir atışma sözkonusu ki? istemeyen dinlemesin! kimse metalcilere zorla bi kulaklık monte edip rap dinletmeyecek, veya tam tersi.. bırakın insanlar istedikleri müziği dinlesinler.. dünyada 80 milyar insan var hepsinin de zevkleri, anlayışları, dünyaya bakış açıları farklı. müzik bir sanat ve insanların ihtiyaçlarına karşılık veriyor. dolayısıyla 80 milyar insanın kendisini tatmin edebilmesi için hangi müziği neden dinlediklerini yargılamak gibi bir lüksümüz yok..
saygılar...