-
ne saygısından bahsediyosun allahaşkına? sen küçüklerine sevgi gösterdin mi de bana saygıyı öğretiyosun? bi kere şefkat gösterdin mi bana he! söylesene hadi söyle! ... sen de benim gibi yalnız mısın bakkal amca? siz metalciler ancak gitarlarınızı sevin, içinizdeki insan sevgisini öldürmüşsünüz, sert olucam metalci olucam diye duygularınızı bastırıp köreltmişsiniz... yazık...
işte repin sanatla buluştuğu nokta; rep her yönden sanatın içinde. grafiti sanatı için leonardo da vinci ne demiş biliyor musunuz: ''grafiti ruhun gıdasıdır'' demiş. grafitiyi ilk kez krallığın bahçesindeki duvara atarak idam ettirilen büyük ressam da francis goya'dır.
ünlü düşünür ve balerin asena:
''her kim ki rep ile raks etmedi
sanki dünyaya gelmedi'' demiştir.
-
bak doğrusunu istersen sözlerimden ötürü evet salağım.
ama bence hakaret etme.
çünkü şu an komik durumdasın:D
haklı olduğun için sana salak falan demiyorum.
-
sexen milyar YO! YO! YEAAH nazmiYEAH diye uptıs çaktıs cuvicup yeah vıcı vıcı euu! eu' ooeh yeaah YOww YOww
valla ben baya sevindim. de sayın detgül, şöyle bi durum da var, herkesin rep dinlemesi dabbe gibi deccal gibi armageddon gibi bir kıyamet alameti olmasın. dünyanın sonu gelir be.
-
nazcım sana katılmamak elde değil valla bilaa
dünyanın sonu olur yani repçiler fethederse, ki başta da söylediğim gibi bu detglorinin düşü yalnızca.. allah düşürmesinn
viyık viyk o sesleri yapıyolar ya ben orda bitiyorum işte.nedir o yaa o mu sanatt.. grafitti nin tarihini okudum ben çok da etkilemedi beni. vinci de etkilemiyor zaten. ama asena iyi demiş vesselam ama onu desteklersem benim camiada cool tarafım kalmayacak. o yüzdendir ki desteklemiyorum.
sen sanattan anladığını mı sanıyorsun. rönesans döneminde 4 büyük ressamımız graffitinin sonunu nasıl getirmiştir bunu okudun mu ?
ama işte sokak arkalarında yaşatmaya çalışıyorlar yazık. Sen Osman Hamdi bey müzesini gördün mü bir pikasso neden kübizmi seçmiştir bunu araştırdın mı? sakın bana reple sanatı bağdaştırdığını söyleme iddia da etme. yazık..
benim saygım sevgim herkese açık. ama elektrik olayı var biliyosundur ki, bildiğini düşünüyorum herşeyi biliyorsun ya o bakımdan, hah işte o elektrik çok pis bişey. kime yakın olacağına o karar veriyo. sen bana o isyankar tavırla baktıkça ben seni nasıl bağrıma basarım lütfen söyle bana.
-
detgül
ahushdhuasb:D:D:D koptum yaa... detgül:D bana daha önce hiç kimse böyle hitab etmemişti. teyze sen bi meleksin:D
demek benden elektrik alamadığını iddia ediyorsun sevgili dilek. nooldu? msn de öyle demiyodun? aç kameranı biraz daha göriyim seni diye yalvaran kimdi? nooldu kısa devre mi yaptın he? voltmetreyi devreye paralel bağlarsan tabii kısa devre olur. onun direnci sonsuz. ama sen artık benim gözümde ampermetre gibisin. sodyumla reaksiyon vermek isteyen klor olsan dahi ben senin için artık bir soygazım...
-
ben üzülüyorum gençleri böyle yoyo yaparken görünce. onlar sadece kendilerini kandırıyolar. kendisini kurtaramamış insanlar insanlığa nasıl katkıda buluncakler diyorum. onlar gitsin gırafiti yapsın dimi dilek ?
şaka bi yana, repin çıkış noktası yolunda gitmeyen şeylere zencice bir isyan olsa da (aynı rock müziğin zencilerin blues'u ile başladığı gibi) artık hoppidi zoppidi bişey olup tepemize çıkmışlardır yine beyaz kıçlılar tarafından dejenere edilerek.
yo yo'lar da uygun kelime bulamadıkları için araya üfledikleri bir hede hödö olup yeah ile alakası yoktur. yeah rock müzikte "hımm çok iyi evet herşey yolunda harika cool" anlamlarında bir hissiyat belirtecidir. yalnız ben de sanki ekşidim mayalandım sözlük oldum ortamlara.
-
ya şaka niye bi yana yaaa?
şaka bu yana:P
-
lisede bi arkadaşım vardı serhan kardeşim kadar severim kendisini.önce kolejlerde konserler vermeye başladılar.daha sonra bulvar gazetesinin verdiği erotic cd lere müzik yapmaya başladılar.daha sonra kayda girdiler en son konuştuğumuzda yurt dışına konsere gidicez diyodu.ben onunla gayet güzel anlaşabiliyodum ve eminimki senden daha aktiftir rap müzikte ama seni hiç sevemedim ben glory ya.
-
kızım dur ya ne güzel eğleniyoduk :)
msn de geçen gece abla ben seni gerçekten çok seviyorum bana metal müzik parçaları gönderir misin nooluurr diye yalvaran kimdi detciimm hı?
ben de kamera aç dedim bu bi kamera şakası olmalı dedim. yoksa napıcam ben senin yüzünü görüp.
devreyi seri bağlayalım o halde. ne yani garmesden attığın mesajları da inkar ed3emessin ya?
ama ne yalan söliim kanım kaynadı sanki yavaşcana sana :p
-
sevgili cengiz arkadaşım.
sen kimseyi sevmek zorunda dğilsin. det de senin kendisini sevmen için ölmüyor eminim ( bana da bakar mısın ya avukat olcak mışım yanlış meslek seçmişim :D )
tabii ki anlaşabilirsin. bak biz anlaşamadık mesela tartışıyoruz burada. saçma sapan örneklerle gelme bize lütfen. sen önce o saçlarını düzelt.
bu arada nazcım harbiden sözlük kokuyosun :D