Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yooww yooooww

• pesimist • 12 Mart 2006 11:30 • #495205
    80 milyar oldumu yooww...
    vay anasını...

saygılarımla
    pesimist
  • death_glory • 12 Mart 2006 12:10 • #495210
    dilek dua et kızsın. yoksa çok kötü olurdu. metalcileri çok iyi biliyorum merak etme. tek örnek (siyah kot pantolon siyah grup tişörtü) giyinip, dar ve havasız karanlık bi bara doluşup, böğüre böğüre güya şarkı söylerler. he bi de erkekleri hatun modeli uzun saçlı olur, parkinsonlu gibi kafalarını sallar dururlar. metal dediğiniz bundan ibaret işte, repçiler tabii umrunuzda olmaz; onların amaçlarını anlayamazsınız, anlasanız bile kabullenip iyi bi şeyler yaptıklarını söyleyecek kadar cömert olamazsınız; gururunuza yediremezsiniz çünkü, metalcisiniz ya satanist modda dolaşın öyle. ama bi gün tüm dünya repçi olucak; belki o zaman sizin için çok geç olabilir; bu devri kaçıracağınız için oturup ağlayın. tabii tabii sen git gitarınla dertleş; eminim hiç arkadaşın yoktur ondan başka.
  • Holy_Bastard • 12 Mart 2006 12:33 • #495211
    Hahah!Rap'e bok attığı için 'metalci' bile olmayan birini eleştir , sonra tut , onun ağzından daha kabaca şekilde metalcileri eleştir.Aslında eleştiri diyemeyeceğim , bunlar eleştiri sınıfına girmiyor.Sallama saçmalıklar hepsi.Biz rapçiler'in ellerini saçma saçma şekillere sokup 'Yooow' yapmalarına 'çolak' benzetmesi yaptık mı burda?! Kaldı ki birisi başka türlere laf attığında , bu sitede ilk olarak metalci kesim karşı çıkıyor 'sen neyi eleştiriyorsun?' diyerek.Bu arada benim de gitarım var , en iyi dostlarımdan biri , bak hem o da siyah , böyle toplucana simsiyahız.Ayrıca tek örnek demişsin , nerden çıkardın onu? Ben kot sevmem , siyah eşofman altı giyerim hep onun yerine.Çevremde bir sürü de arkadaşım var , sadece gitarım yok yani.Bak onlar da siyah giyer.Biri hariç , o çok fazla giyemez , çünkü pek siyah eşya alamıyor ailenin önyargısı yüzünden.Ama bunun nesi güzel biliyor musun? Ne giyerse giysin , giydiği k.çından düşmüyor , altından donu gözükmüyor.Ayrıca siyah giyinme gibi bir şart da yok.Siyahtan bıktığım an kırmızı-mavi-yeşil veya herhangi başka bir renk giyerim.Bir de 'rapçiler'in 'anarşi' kavramından anladığı şey sadece duvarlara grafiti çizmekten ibaretse sen zaten anlayamazsın metalcilerin amaçlarını veya güdülerini.Ama şunu biliyorum , eğer bir gün olur da rap dinlersem , anlarım ki tüm müzik zevkimi yitirmişim , müzikten anlamaz olmuşumdur.
  • Holy_Bastard • 12 Mart 2006 12:35 • #495212
    Dostum dünyanın nüfüsü şu an 6-7 milyar arasında :)Dünya Türkiye kadar hızlı çoğalamıyor :)) Ayrıca dediklerin de haklısın ama işte oluyor böyle saçma atışmalar , bu site olduğu sürece de var olacak sanırım.
  • Holy_Bastard • 12 Mart 2006 12:40 • #495213
    Georgia'nın 3 ilkesini yazmışsın ama onlar öyle değildir ne yazık.

Yow yoktur , olsa da bilemezdik , bilsek de başkasına anlatamazdık şeklinde olması gerekir o cümlenin , eğer o felsefenin arkasına sığınıyorsan...
  • death_glory • 12 Mart 2006 13:27 • #495214
    evet o söz öyle diğildi.
    ama senin dediğin gibi de diğil.
    yow yerinde *hiçbir şey* olucaktı sanırım:D
  • dilek • 12 Mart 2006 13:39 • #495215
    hahh bütün dünya repçi olacakmış.. kızım bence biraz sakin ol, ve iyi düşünerek yaz yazdıklarını. dünya ha? bütünü hem dee? dur bir kere daha gülücemmm.. Repçilerin amaçlarını anlat bana lütfen. söz anlamaya çalışıcam. hadi. bekliyorum. ama anlat yani.. gitarımla dertleştim gece evet. sen istediğin kadar başka arkadaşım olmadığını düşünebilirsinn.. gidiyorum bir böğürtü barına orda zaten kaynaşıyorum herkesle müziğimizi dinlerkenn.. Sen napıyosun sen de asi asi dolanıp milletin ancak tepkisini ve antipatisini topluyorsun.. Bak sinirlendim kelime bulamıyorum sana yakıştıracak.
    Ha bu arada klasik müzik çokk sıkıcı bee.. uyku müziği gibi ne o öyle bayık bayıkk.. böyle dediğim için beni eleştiremezsiniz çünkü bu beni kişisel fikrimm.
  • death_glory • 12 Mart 2006 14:06 • #495217
    farkındaysan burda yazılanların hepsi kişisel fikir. tabii repin dünyayı etkisi altına alıcak olması; bigün tüm dünyanın repçi olacağı; tüm rock barların rep bar olacağı fikri kitlesel. farkında diğil misiniz; artık heavy metal diye bişey yok! hevi metal, rock grubu diye çıkan gruplar ne yapıyor? rep. işte bizim misyonumuz; repi dünyaya bu şekilde yayıcaz. yeni nesil metalci gençlik metalci adı altında birer repçi olucak... sizler de kamburunuz çıkıp, dişlerinizi elinize aldığınız zaman sizden başka metalci kalmıcak dünyada. safkan repçilerden oluşan temiz bir dünya yaratıcaz. bütün bunlar mantıklı gelmiyo mu size? ah pardon; size mantıktan bahsetmek saçma olur...

bak en iyisi sen repçileri anlamak için o güzel kafanı yorma, metalcisin ya kafan da güzeldir senin tabii, metalci adamın el kitabı; madde 1...
  • dilek • 12 Mart 2006 14:31 • #495220
    dur alıntı da yapayımm
    tabii repin dünyayı etkisi altına alıcak olması; bigün tüm dünyanın repçi olacağı; tüm rock barların rep bar olacağı fikri kitlesel. farkında diğil misiniz; artık heavy metal diye bişey yok! hevi metal, rock grubu diye çıkan gruplar ne yapıyor? rep. işte bizim misyonumuz; repi dünyaya bu şekilde yayıcaz. yeni nesil metalci gençlik metalci adı altında birer repçi olucak.

detglori sen gece ne içtin :) ya da hangi filmin etkisinde kaldın anlamadım ama bayaa güzel ve büyük hayaller var kafanda belli ki.
    kafanın üzerinde fazla mı döndün naptın. (ismini unuttum o olayın. gerçi bilince ne olacak ki)
    safkan repçilerle temiz dünya mı?
    renkli dünya diyecektin herhalde. color of world :)))
    graffiti yapılmayan duvar mı kalır o zamann. tamam resim yapmak güzel ama ya amaç içeren eleştrisel, başkaldırı resimleri?.. nereye kadar yani.. hiçbir mekanda barınamıyor ki repçiler. yoww yoww diye dünyayı nasıl etkileyebilirsin ki allahaşkına. bana mantıktan bahsetme bence sen öncelikle kendi mantığını çalıştır..
    ha büyüklerine de azcık saygılı ol yani ne bildiğin umrumda değil.
  • da hui • 12 Mart 2006 15:00 • #495222
    safkan repçilerden oluşan temiz bir dünya yaratıcaz
    Evet, yaratacaksınız. Hatta öyle bi dünya ki insanlar sözlükte salak kelimesinin karşılığına baktığında senin resmini görecek.