-
ya türkişimetal anlaşırdık bee.
hemen öyle önyargıyla yaklaşma hele bi dene seversin beni sen de.
ya apla niye kimse beni sevmiyooo! repçi olmak suç mu!
insan diğilmiyiz ulan!
işte bu yüzden repçiyiz anlıyomusunuz kimse bizi sevmiyo diye!
abla bende metalci olursam alır mısınız aranıza? sever misiniz beni?
dokanır mısınız gözyaşlarıma ellerinizle?
-
detgül memleketimizin yegane rep temsilcisi. ondan iyisi harlemin seksisi.
-
metalci rapci hippi punk hepimiz insanız.hepimizi dostluğa ve kardeşliğe davet ediyorum.zencileri örnek almalıyız kendimize bakın harlemde adamlar ne güzel hem müzik yapıyorlar hemde gasp örnek alın biraz.maç metalcinin adam öldürmek için sen ırkçılık yapıyorsun diyerek bahane aradığını gördün.herkes biliyo neyin ne olduğunu.cem babanın bir şarkısı vardı raptiye rap rap mıydı neydi
-
detcan sen gel bak ben sana bikaç metalika parçası dinletiim anında dönersin:)
severiz seni ozaman işte bağrımızın ta ortayerine basarız..
sevgii, sadakat, herbişey bizde. sen yanlış yerdesin ben sana söliim.
amma olsun ya. o da bi tercih tabii. emellerin var. sen de bişeyler için çırpınıyosun balık gibi tabii. zaman var zamann..
türkişmetal kimseyi sevmez kimse de onu sevmez zaten sen ona hiç takılma.
bak insan yerine koymasam bu kadar saat seninle bu konuyu, hem de bu! konuyu tartışır mıydım hiç?
-
Yaw sen baştan beri rap'i böyle savunup kafayamı alıyodun bizi? :))))
Georgia'nın ilkesini zaten biliyorum ,ben onu 'yow'a uyarladım sadece :))
-
aramıza alırız seni de baranla benim aramızda kalırsan böyle küçük kiprit kutusu gibi birşey olursun hem o ara bolcana yov yov dersin.
-
Gel biz sevelim seni gel , kaçma kenara :)Garaj'ı yavaş yavaş sevgi yumağı yapçez zaten , herkes sevsin birbirini :))
-
Ya, ukalalık etmek gibi olmasın ama aslında voltmetreyi seri bağlayınca kısa devre oluyor, paralel bağlayınca düzgün çalışır :D (oldu bile)
-
ama direnci sonsuz ya hani; ayyyyyyhh tabii yaa! paralel bağlayınca o yüzden üzerinden akım geçmez.
sana çok teşekkür ederim bu bilgiyi artık hiç unutmam:D
bu arada bana salak demiştin:S
neyse...
-
sen holy_bastard'ın dediği gibi bizimle kafa buluyosun galiba. Nickinden kıllanmıştım zaten, Helloween'in Death or Glory şarkısını hatırlatıyor.
Edit: Profiline yakından bakınca salak yerine konduğumu anlıyorum, sanırım herşeyi ciddiye almak gibi bi sorunum var =)