-
Repcilerin hepsinin kafası kesilmeli...Bu kadar gerizekalı olamazlar ya.Onların kanlarıyla yıkanıp,onların kanlarıyla sarabımızı icmeliyiz.Repciler bizlere hizmet edsinler seytan tarafından gonderilmis birer geri zekalıdır.
Demiş Marduk The funeral seemed to be endless adli sarkisinda.Ne kadar ilginc degilmi??
-
ben sana gerçekten ne olduğunu sormuş ve bunu vurgulamıştım zaten
tanımadığım insanların avukatlığını yapmam bana göre değil
burda bu kadar çok kavga eden insanı gorunce biraz daha tiksiniyorum bu anti-sosyal nesilden(bu sözün ne demek oldugunu anlayanları muaf tutuyorum anlamayanlar lutfen yorum yapmasın.)
madem açıklayamıycaksın bişeyi
o zaman aslında onun bir anlamı var deme..
bu kadar ne yazarsan yaz tartışmayacağım
-
ben sana gerçekten ne olduğunu sormuş ve bunu vurgulamıştım zaten
tanımadığım insanların avukatlığını yapmam bana göre değil
burda bu kadar saçma konular hakkında kavga eden insanı gorunce biraz daha tiksiniyorum bu anti-sosyal nesilden(bu sözün ne demek oldugunu anlayanları muaf tutuyorum anlamayanlar lutfen yorum yapmasın.)
madem açıklayamıycaksın bişeyi
o zaman aslında onun bir anlamı var deme..
bu kadar ne yazarsan yaz tartışmayacağım
-
abartmışlar insanlar iyi ya da kötü düşüncede olabilirler.kapatalım beyler bayanlar bu konuyu.bakın sustum bile ben....sustummm...
-
Sayın CeZa Nightwishden Wishmasterı coverlasın yooowu unutmasın
yoooowwwww yooowww
paramparçaaaaağğaaağııııhığaga yooowwww
şarkısını arman etsek daha iyi olmazmı ?
saygılarımla
pesimist
-
bi dakka ya burda rap yapanlara konuşuyo diye çoçuğa saymadığın laf kalmadı sonra dönüp sende metalcilere laf atıyosun nası sen rapi bilmiyosunuz konuşuyosunuz diosan aynısı senin içinde geçerli çünkü sen rapi bol giyinip yowwww demekle kısıtlamaz bunlara getirilen benzetmeleri hazmedemez ve anlamları olduğunu düşürdürken bunların metal için geçerli olduğunu unutuyosun bizde sadece siyah giyinmek için öyle giyinmiyoruz kendi müziğini sevdiğin kadar başkalarınada saygı duy zira tanıdığım hiçbir rapçi boşu boşuna bilip bilmeden bi kaç insan ya da özenti yüzünden koca camiyayı batırmaz
-
senden özür dilerim zorkız.
-
Sayın CeZa Nightwishden Wishmasterı coverlasın yooowu unutmasın
james te aslında senfonik konserinde one da no yerine yo demiş olsaydı nası olurdu.please god help me yow yow yow önce yardım iste sonra alay eder gibi yow yow de allah çarpar şerefsizim.
-
yeaaaahh yeaaaahhh
cezaya sormustu biri neden yeaaaahh yeaaahhh dionus. o da şöyle bi espri yapmıştı: "musik ruhun gıdasıdır bis de ondan yeaaahhh diyorus" ne kadar komik dimi :S
-
yeaaaahh yeaaaahhh
nesi komik zaten o bi espri diğil; ordaki ince fikri, anlatmak istenenin sözcüklerden; maddeden bağımsız olduğunu anlamak için sanatçı ruhuna sahip olmak gerekli... siz bunu anlayamassınız. cezaya burdan selam ederim.