Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KOLA adlı punk rock gurubunu duymayan kaldımı ?

• punkeky • 5 Nisan 2006 00:40 • #496119
    bence kola gurubu mükemmel bir gurup ben bi konserlerine gittim o kadar eylenceli adamlarki hiç bir şeyide sallamıyorlar ogün konserde önce gitardan ses çıkmadı sonra mikrofon bozuldu konserin sonunda vokalistleri gitarını sahne ortasında kırdı türkiyede böyle şeylere az rastlanır
  • dilek • 5 Nisan 2006 02:06 • #496121
    ilginçmiş... ayıp etmişizzz bak gitar da kırıyolarmış herkes kıyamaz gitarına..
    hmm zengin de bu grup belli.. her konserde bi gitar kırsaaa..mmm.. yazın çok konser olacak kesinn... hmm.. o zaman bunlar çok zengin bi grup eet..
    pek de mütevaziler ayıp bize
  • Patrin • 5 Nisan 2006 02:15 • #496122
    bencede ayip bize ... ne zorunuz var bak gitar size hem hizmetini sunup muzik yapmanizi sagliyo ... hende al sen gitari milletin onunde kir... cik cik cik... zengin bunlar zengin... evindeki hizmetciyide dovuyodur bu adamlar kesin.. zaten grubun adida kola ... eylenceli adamlar vay be cibir cibir bir grup geldi bii anda gozumun onune :)
  • death_glory • 5 Nisan 2006 10:59 • #496131
    bir MVÖ olabilirsiniz ama bir Crossfire asla..

heyyyyt beh! hay ağzına sağlık!
    bi dakka gitar mı kırıyolarmış. tüüüü. yazıklar olsun size. şu memlekette, en gubidik en berbat gitara; sadece dokunmak için kendini parçalayan çocuklar var; bi gitar resmiyle uyuyan, geceleri yatağında ağlayan çocuklar var... gitar kırmakla nereye gelinebilir ki; tamam jimi hendrix yapmış o yapmış bu yapmış da sırf gitar kırdınız diye sizi dinliycek adam hiç dinlemesin: zaten yoktur öyle bi adam.
  • pUnKeR • 5 Nisan 2006 14:48 • #496143
    mütevazi olduğunuz kadar iyisiniz!
  • punkeky • 6 Nisan 2006 00:45 • #496185
    olay şöyle gelişti bütün konser gitarla ilgili problemler oldu en sonunda adam dayanamadı kırdı parçaladı gitarı sonrada yerde çalmaya devam etti .........
  • C-None • 6 Nisan 2006 02:53 • #496191
    ben duymadım ve duymaya da niyetli değilim
  • Patrin • 6 Nisan 2006 02:57 • #496193
    punkeky
    "kırdı parçaladı gitarı sonrada yerde çalmaya devam etti ........."

nasil yani ... adam gitari kirdiktan sonra calmaya devam mi etti?? ustun yetenek paramparca bi gitari calmak virtiovs luk otesi bir yetenek gerektirir ...

patrin
  • HardrocK • 6 Nisan 2006 17:22 • #496218
    Valla bencde müzikleri kadar insanlıkları da önemli..

The Wolfram
  • zumzum • 6 Nisan 2006 19:52 • #496246
    ben duymadım