-
ya çokta nalamlı sesler çıkmadı ama genede çaldı abi herif sonrada sahneden attı aşağıya krolarda kapıştı gitarı
-
siz nasıl bi adamlarsınız ya çelişki desen 1 dünya...ve şimdi demoları indirdim hoca siz kayıt mı yaptınız?hayır bi ele avuca gelir tek nokta olsa valla hah adam olur diycem ama ses **ktan beste **ktan herkeste bana katılır..kusura bakmayın size yapabiliecegim en yapıcı eleştiri bu...stickerlar la t-shirtleri piyasadan toplatın:)ingiltere radiolarınada biz yunanız diyin(türk müzigini kötülemiş olmazsınız)hayır biraz mütevazi olup arkadaslar kendi imkanlarımızla yaptık deseydiniz eyvallah...bak bizde yaptık kendi imkanlarımızla evde kaydettık www.kaosis.comdan indir ama ben iddialı laflar etmiyorum insanlarda iyi veya kötü diyip geçiyo...ama sende haklısın başlıgı nefesini tutarak atmıssın..belli ....:Pneyse cok yuklenmiyim..
green day`le alakanız yok bu arada:P
-
şarkıları www.neden.gen.tr den indirebilirsin ama hep eski şarkılar var yeniler için uğraşıyoruz
aa yok eskileriyse indirmeyim :)
bu arada
ingiltere radiolarınada biz yunanız diyin(türk müzigini kötülemiş olmazsınız)
hoş bi espri değildi :)
-
kola gayet iyisiniz...böylede devam edin.herşey istediğiniz gibi devam etsin..hadi kolay gele..
-
bence kola değişik bir gurup en azından yeni bir şeyler deniyor
-
tshirtler kadiköy craeze deymiş bnm arkadaşım almış alafranga tuvalete oturmuş bi adam ve üç adam daha bakıolarmış alttada kola yazıomuş
-
bu sene barışarock ta çıkacakmış kola
-
Dinlemek çin link Atarak Reklam Yapsaydınız Bu kadar Tutmazdı... :-P dinlemek isterim ama linkte bulamadım maalesef
-
Bence kola insanın kendine...
-
Bence kola insanın kendine...
yakışanı yapmamasıdır çünkü KOLA en kötüsüdür nuri alço gibi ...........