Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KOLA adlı punk rock gurubunu duymayan kaldımı ?

• KOLA punk rock • 18 Nisan 2006 00:37 • #497121
    Her grubun amacı farklı olmaktır. Yani her grup KOLA olmak ister. KOLA
    sadece orkestra gibi birşey değildir, öyle insanın üzerine yakışanı giymesi
    falan da değildir. KOLA bir akımdır, KOLA bir dadaist düşüncedir. KOLA
    bazılarına göre iyi değildir, iyi olmasına gerek yoktur. O bazılarına
    kendini beğendirme kaygısı hiç yoktur.

KOLA ne yapar? - tarz olarak punkrock yapar. Ama evrenin tüm seslerine
    açıktır herşey yapabilir.
    KOLA ne yaptı? - KOLA barlar dahil birçok toplama konserlerde, TVde,
    radyoda, fanzinde ve internet sitesinde yer aldı. Mutlu mu peki? - pek
    sayılmaz. Daha fazlası olmalı.
    KOLA ne yapacak? - ülke sınırlarımız içinde biraz eğlenecek.

KOLA'nın ekibi:
    KOLA, içinde barındırdığı tüm müzisyenlerin değişmesi halinde bile adını
    değiştirmeyecek. Gelin ve tanışın.
    www.neden.gen.tr
  • itiraf • 18 Nisan 2006 11:20 • #497133
    Kola Nedir ?

KOLA , çalkalayınca köpüren ama çabucak sönen, gazı gidince tadı kalmayan birşeydir.
    Mütevazi grubumuz;

wwww.purevolume.com/10dansonra

Not: Verdiğiniz link çalışmıyor acaba çok eleştiriden mi kaynaklanıyor :)
  • KOLA punk rock • 18 Nisan 2006 23:32 • #497170
    evet dorudur ..........
  • Yargıç • 19 Nisan 2006 22:30 • #497211
    ne yazikki sizi tanımayan kalmadı nedeni ise reklam konusunda punkdan daha iyi olmanız
  • KOLA punk rock • 19 Nisan 2006 22:47 • #497216
    tanıtım bir reklam unsuru evet biz asla piyasa gurubu olmayı hedefleyen bir gurup olmadık undergrnd da döndük durduk bu bizi gururlandırdı kimler kendini satmadıki bu güne kadar biz punk müzik yapıyoruz ve hakkınıda verdiğini düşünüyoruz bizi kim dinlemiş kim dinlemmemiş umrumuzdada değil biz bi iş yapıyoruz eyleniyoruz evet en kötüsü biziz ama bu bir problem değil biz kimsenin aptal şarkılarını tekrardan çalmıyoruz kendi şarkılarımız ve kendi ruhumuz var biz KOLA yız dünya umrumuzda değil ..................
  • KOLA punk rock • 20 Nisan 2006 15:46 • #497249
    tanıtım bir reklam unsuru evet biz asla piyasa gurubu olmayı hedefleyen bir gurup olmadık undergrnd da döndük durduk bu bizi gururlandırdı kimler kendini satmadıki bu güne kadar biz punk müzik yapıyoruz ve hakkınıda verdiğini düşünüyoruz bizi kim dinlemiş kim dinlemmemiş umrumuzdada değil biz bi iş yapıyoruz eyleniyoruz evet en kötüsü biziz ama bu bir problem değil biz kimsenin aptal şarkılarını tekrardan çalmıyoruz kendi şarkılarımız ve kendi ruhumuz var biz KOLA yız dünya umrumuzda değil ..................
  • Alp_YiLgin • 22 Nisan 2006 00:26 • #497316
    Kola nası bi isim tartışılır Valla bence şarkıların hiç birini beenmedim.,Kayıtlar biraz dandik olmuş,bestelerde kötü ama samimiyet öenmli olan...
  • begum • 22 Nisan 2006 14:13 • #497328
    ben duymadım:P
  • KOLA punk rock • 23 Nisan 2006 14:35 • #497443
    Tarih: Pzr Nis 23, 2006 1:19 am Mesaj konusu: fenerbahçenin galatasarayı 4 0 yenmesi şerefine bağdat cadde

--------------------------------------------------------------------------------

fenerbahçenin galatasarayı 4 0 yenmesi şerefine bağdat caddesindeydik hatta küçük bir kola konseri bile verdik davullu zurnalı gitarlı............
  • saykopatra • 23 Nisan 2006 16:15 • #497461
    pardon kola?o da ne