-
yoh be o kadar da dusurme be abi :)
-
form başlığını değiştirip,kola adlı rock grubunu DUYAN varmı deseniz :))
-
Ben bi "Soda" biliyorum
Yakında bira, rakı, limonta...
-
kola yı undergrandda duymayan kalmadı ne düşmesi sizin haberiniz yok
-
piyasa değiliz diyorsun ama burada tonla reklam yapıyorsun... reklam da yapacaksan yapacağının en iyisi; övgülerine yakışır bir albümle karşımıza çıkıp çenemizi kapatmandır.. bunun dışında konuşulacak bir konu bile değil.. ayrıca kayıtlarınızı da dinledim.. kardeşim bile gitarı daha teknik çalıyor.. kayıtlara da önem verilmemiş, çok sade.. duymamam normalmiş...
-
binbirinci kez yazıyoruz ya kola olarak en kötüsü biziz ayrıra o kayıtlar evde bahçe hortumu gitar tencere tava ve bilumum ev aletiyle yapıldı gayet kalitesiz ve postmoderndir kola nın kimseye kendini beyendirme gibi bir kaygısı yoktur kola zaten kola dır daha ne olabilirki?
-
1 Mayıs 2006 Pazartesi / 23:27
piyasa değiliz diyorsun ama burada tonla reklam yapıyorsun... reklam da yapacaksan yapacağının en iyisi; övgülerine yakışır bir albümle karşımıza çıkıp çenemizi kapatmandır.. bunun dışında konuşulacak bir konu bile değil.. ayrıca kayıtlarınızı da dinledim.. kardeşim bile gitarı daha teknik çalıyor.. kayıtlara da önem verilmemiş, çok sade.. duymamam normalmiş...
DEMİŞ sphinx_ac.....
Çok da doru söylemiş...
-
madem en kötüsüsünüz, kalitesiniz vs vs burda bu kadar şekil yapmaya çalışmanın anlamı nedir?
-
1 Mayıs 2006 Pazartesi / 23:27
DEMİŞ sphinx_ac.....
Çok da doru söylemiş...
ee herşeyin bir zamanı var KOLA için en büyük yer undergrand piysadır albüm yapmaka çokta önemli değil .............
-
bunlar kim ki yaa duymalımıydım
ozaman bana da duyurun duymadıysam bende bi eksiklikmi var aaaa