Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KOLA adlı punk rock gurubunu duymayan kaldımı ?

• tliveistdie • 23 Nisan 2006 16:20 • #497462
    ben de varım=D
  • KOLA punk rock • 24 Nisan 2006 00:38 • #497496
    KOLA olarak asli amacımız türk punk ını türkiyede belli bir yere getirmek çünkü dünyada tekrar bir punk uyanışı başladı herkez zamanında punk ölmedi felsefesiyle hareket ediyordu ama şuan dünya müzik piyasasına bakın punk gurupların nekadar çok olduğunu göreceksiniz insanlar punk müziğin basitliğindeki samimiyete vuruluyorlar çünkü bu iş samimi bir iş ve felsefesinde isyan var bir şeye bir şekilde başkaldırış var hareket var ama bu tek başımıza kolay kolay başarabileceğimiz bir şey değil bu yüzden tüm türk punk guruplarına açık davetimiz var gelin birlik olalım konserler düzenleyelim sesimizi duyuralım toplama albümler çıkaralım yardım konserleri verelim hatta dünyaya açılalım ve türk punk ının gücünü cümle aleme gösterelim kavgalarla anlaşmazlıklarla çıkar çekişmeleriyle bir yere varamayız gelin birlik olalım .........
  • KOLA punk rock • 25 Nisan 2006 01:13 • #497552
    www.neden.gen.tr adresinde dowland bölümünde kola sounds bölümünde var şarkılar ama ev kayıtları
  • _NoFx is Back_ • 25 Nisan 2006 15:53 • #497585
    konuştukça kilo kaybediyosun..!
  • hakancez • 25 Nisan 2006 18:55 • #497606
    kola... bence bu kadar iddialı laflar edeceğinize, bol bol exploited, dead kennedys, misfits falan dinleyin, punk'ın reklam ve konuşmak olmayıp nasıl bir müzik olduğunu anlayın önce.
  • KOLA punk rock • 28 Nisan 2006 01:29 • #497735
    ya defalarca yazdık ama anlamıyorsunuz heralde KOLA punk rock grubu olarak EN KÖTÜSÜ BİZİZ daha ötesi yok ..............
  • KOLA punk rock • 29 Nisan 2006 22:00 • #497855
    Kim demiş saat 5:00'te röportaj yapılmaz diye? Biz bal gibi de yaptık valla, nette dolaşırken Aras'ın online olduğunu gördüm ve sizlerin de KOLA grubunu tanıması için ona birkaç soru yönelttim...

Serdar Turan'ın yaptığı KOLA röportajını okumak için devamına tıklayın...

http://www.rocktr.com/index.php?op=NEArticle&sid=900
  • HardrocK • 30 Nisan 2006 15:17 • #497882
    Ya siz bu gidişle Birkaç iyi adamdan daha kötü olcaksınız.Sus artık anladık Kola'nı dinledik tamam burada herkesin grubu var neden kimse senin gibi yapmıyor?? Git müzik yapta gel..Gitmiş iki akor atmış gelmiş "dünya umrumuzda değil" vs dio sende bizim umrumuzda değilsin,bir değil iki değil bi insan 100 kere mi grubunu tanıtır,över,artistlik yapar ya allallaaaa...Gülüyorum sadece :)

The Wolfram
  • KOLA punk rock • 1 Mayıs 2006 01:03 • #497916
    KOLA olarak en kötüsü biziz daha fazla lafa gerek yok heralde ?
  • ThErİoN • 1 Mayıs 2006 02:45 • #497920
    nasıl bi başlık bu ya!? linkini ver millet dinlesin yorumunu yapsın vs vs...
    kola şöyledir kola böyledir bu kadarına gerek yok!