-
ben geçenlerde metallica'nın tarihini anlatan bi kitap aldım ve içinde sepultura'nın metallica'dan pek hoşlanmadığına dair yazılar var.bu konuda bişeyler biliyosanız yazın nolur ya çünkü eğer böyle bişey varsa artık sepultura tişörtüyle gezmek istemiyorum.Bu arada sizde metallicanın daha iyi olduğunu düşünüyosunuz dimi=))))
-
metallica denen o şeyler sepultuanın yanına bile yklaşamaz kıyaslanamaz bile bence!!! çok feci yanılıosun ama zevkler tartışılmaz
-
hey allam araları nasıl :D muhomuhomuho
-
ya bak ben metallica kadar sepulturayıda seviyorum (hatta belki daha fazla)ama onlar metallicayı neden sövüyolar bunu anlayabilmiş değilim tek konu jason mı yoksa daha öncesinden bişeylermi var
-
sen ne anlarsıınnnn be hem ne var sorumda bu arada cidden sorun ne
-
Şimdi , müzikal açıdan Metallica'nın yanına yaklaşamazlar diyorsan aferedersin ama bir daha müzik dinleme derim ben sana!
Ha başka kıstaslar alıpta söylüyorsan onları yaz o zaman , ne bakımdan metallica sepultura'nın yanına yaklaşamaz?
-
ya afedersinde ben öyle bişi demedimki baya karıştırdınız olayı bakın tekrar açıklıyorum sepulturayı çoook seviyorum (ne çok seveni varmış bu adamlarında) ama sadece metallicayla araları neden açıldı merak ettim tamam anladınız umarım bu sefer =(
-
Bal şeker araları...
-
metallica sepulturanın yanına yakısmaz mı?
komiksin arkadaşım. gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz.
-
çok hoş...resmen kızdım