-
Merhaba arkadaşlar bu enstrumanı artık kimse çalmak istemiyor.çok iyi bir jazz enstrumanı'dır.özellikle george michael'ın careless whisper parçasında giriş çok iyi bunun dışında jazz'ın vazgeçilmezidir bu enstruman.bu enstrumana yapılan "iğrenç hakaret"kaldırılmalı diyorum.
Not:Lütfen adam gibi yorumlar yapalım.çünkü bir çok geyik adam çıkıp saçma sapan yazılar yazacak iyi biliyorum.bu enstruman'a saygı duyulmalı diyorum.adam gibi yorum yazacaklar ne diyorlar acaba?
Herkese "SAYGILI" yorumlarından dolayı şimdiden teşekkür ederim.
-
Enstrümana herhangi bir hakaretin söz konusu olduğunu zannetmiyorum, böyle bir nedenden dolayı kimsenin "saksofon" çalmak istemediğini de zannetmiyorum. Standardın biraz dışında kullanılan bir saksofon dinlemek isteyenlere de Dandadadan adlı grubu öneriyorum, konuyla biraz alakasız olsa da..
-
Yoo, benim arkadaş çalıyor =) Böyle düşünürsen bagetler hakkında yapılabilecek esprilerden dolayı benim de davul çalmamam lazım? Çalmayı seven insan bu tür esprilere takılmaz.
-
bence saksafon enstrümanını gerçekten seven biri bu tip saçma geyiklere takılmaz..
-
zor bir enstruman olduğu için insanlar bu enstrumanı çalmakdan korkuyorlar daha doğrusu başlamak istemiyorlar bence ama yapan da yapıyor.zaten bu alete hakaret eden adam değildir,müzikden anlamaz.Saygısızın tekidir ki böyle bi adamı zaten sizin gibi kişiler kale almayacağı için sorun yok.Son olarak da izmirde Wanted grubunda Engin di galiba,gidip dinlemenizi tavsiye ederim.
-
saksafon iyidir baget de iyidir baget demişken geçen vega grubundan baget aldım adam zile öyle bir vurdu ki zil yerinden çıkıp yere düştü işte o zile vurduğu baget şu an bende konserde her neyse saksafonu severim
Saksafon Forewer
-
araba markasınada hakaret ediyolar.
sitroyen sakso
-
vovin35 e katılıyorum
ya böyle iyi bir çalgının böyle saçma bi nedenden çalınmaması saçma...
-
eğer yapılan her saçma espriyi ciddiye alacaksak nasıl insanlar saksofon çalmayı istemiyorlarsa (iddia edilene göre!) benim de viyolonsel çalmamam lazım. malum bacaklarımızı açıp çalıyoruz ya (!) ama bu tip saçmasapan esprileri ciddiye alan bir profosyonel müzisyenin varolduğunu düşünmüyorum ben...
-
espriler zaten ciddiye alınmaz ki =) bu viyolo olayınıda bilmiyodum senmi uydurdun