-
Arkadaşlar , ben bir şey hakkında kafa patlatıyorum bir kaç gündür ve inanın sonuca varamadım. Bizim burun kıvırdığımız İbrahim Tatlıses'e , Orphaned Land ve Opeth grubunun elemanları hayran , öyle ki onu örnek alarak şarkılar yazıyorlar!
Benim anlayamadığım şey şu : İbrahim Tatlıses güzel müzik yapıyor da biz mi farkedemiyoruz yoksa onu sevenler mi müzikten anlamıyor?
İkinci şıkkın doğru olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum fakat eğer ilk şık doğruysa İbrahim Tatlıses'in çok iyi bir müzisyen olduğu anlamına geliyor bu!
Neler söyleyebilirsiniz İbrahim Tatlıses hakkında?
-
enstrüman çalan adam müzisyendir, enstrümanı çok iyi çalan adam çok iyi müzisyendir.
iyi müzikleri var ibonun, sözleri de şahane bazen.
ama bağlamasını çok iy çalıyorsa sadece çok iyi müzisyendir.
daha önce de yazdım bunlarıçok zıplayan oldu. bir saz çalmayan müzisyen değildir.
-
vayy be orphaned Land ve Opeth İbrahim Tatlıses hayranımıymış =S...ya bu adamın hayranı cidden çok fazla var yurtdışında en çok tanınan türk sanatçılardan bunu nasıl beceriyo bilemesemde...ama adamın müziği de kendiside antipatik geliyo bana sevmiyorum...
-
Opeth'in Bleak şarkısını Mikael İbo dinledikten sonra yazmış ,girişteki davullara dikkat edersen doğuya özgü ritimler var :)
Orphaned Land vokalisti Kobi ise tamamen İbo'nun bir hayranı , hatta konsere geldiklerinde şarkılarını coverlıyorlar :)
-
olabilir belki Bleak şarkısının başı biraz çağrıştırıyodur doğu ritimlerini benim müzik kulağım pek iyi değildirde =P
güzel şarkı.. ama doğruysa ibrahim tatlıses ne ilham getirirmiş be =)
-
yaw de get..cık cık..la havle..
-
ibrahim tatlıses ve müzik yan yana gelmesi bile iğrenç bi durum...o adam adına utanıyorum ya!!Türkiye'yi rezil ediyo!
-
Aslında İbrahim Tatlıses'in çok güçlü bir sesi var ama tam bir kıro olduğu da bir gerçek.
-
İbo nun sahne performansı iyidir. Belki dediğin gruplar bu yönünü örnek almak için takip ediyorlar olabilir.
Bunun yanı sıra İbo ve Müzik yanyana pek güzel durmuyor doğrusu.
Bu benim düşüncem tabi
-
yaşamak acıdır;
Biber de acıdır
Öyle ise yaşamak biberdir
Orhandland krodur...