Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İbrahim Tatlıses ve Müzik

• karabasann88 • 25 Mayıs 2006 19:56 • #499679
    düz mantık =) güzel bağ kurmuşsun...
  • nalan81 • 25 Mayıs 2006 20:13 • #499681
    yaşamak acıdır;
    Biber de acıdır
    Öyle ise yaşamak biberdir

Orhandland krodur...

soru: urfada bir mağarada doğup ilkokulu bile doğru dürüst okuyamasaydınız şimdi nerde olurdunuz?
    a)dağa çıkar terörist olurdum
    b)töre cinayetinden hapiste olurdum
    c)yoksulluktan ve açlıktan çocuk yaşta ölmüş olurdum
    d)aaa ne önemi var nerde doğup büyüdüğünün,ben kendimi çok güzel yetiştirir,sonra da bana benzemeyen herkese bi güzel hakaret ederdim.
  • FuL_TeLiKe • 25 Mayıs 2006 21:50 • #499687
    o dönemde urfada doğanların hepsi;ya terörist oldu,ya töre cinayetinden hapiste/öldü,ya da yoksulluktan ve/veya açlıktan öldü dimi?

sence ne kadar önemli nerde doğduğun ya da nerde büyüdüğün?
    zaten bizlerde robotuz dimi,nerde ve nasıl davranacağımızı bize,bizi yetiştirenler kodluyolar ve biz ancak ona göre davranabiliyoruz..

kaçımızın ailesi bizim dinlediğimiz müziği dinleyerek büyüdü?
    he şimdi senin mantığına görede ailelerimiz ya da yetiştiğimiz çevre bizim dinlediğimiz müziği dinlemediği için bizde doğal olarak dinleyemiyoruz..

bence yazdığını bi daha oku ve şartlarını bi daha düşün..
    urfada oxford yoktu belki ama nice doğu güneydoğu çocuğu,ki onunla aynı dönemlerde yetişmiş olanlar,baya bi yol katettiler..
    sen böyle söylersen ıraktaki savaş çocukları umudunu yitirsin o zaman..!
  • nalan81 • 25 Mayıs 2006 22:08 • #499689
    hepsi değil ama emin ol pek çoğu o durumda ve epeyce yol katedenlerin sayısı da bir elin parmağını geçmez.
    güneydoğu ya da doğuyla ilgili dinlediğin haberleri bir hatırlamaya çalış; mutluluk hikayeleri mi yoksa, acı ve yoksulluk hikayeleri mi daha fazla?
    yaşadığın çevreden farklı olabilmen için de, o farklı şeyleri farkedebilecek fırsatın ve imkanın olması gerek
    sen ailenin dinlemediği müzikleri dinleyebilme şansına eriştiysen bu da senin çevrenin sana sunduğu imkanlar sayesinde, ibrahim tatlıses kendini daha çok geliştirebilirdi tabi, sevmediğim o kadar çok yönü varki, ama hiç bir sebep bize insanları küçümseme ya da aşağılama lüksü vermez
    ıraktaki savaş çocuklarına gelince; bu düşünce içimi kanatıyor ama, onlar için umut her geçen gün biraz daha azalıyor malesef,
  • fibonacci • 25 Mayıs 2006 23:02 • #499695
    Bana İbrahim Tatlıses'in şarkılarını Tatlıses'in söylediği tondan söyleyebilecek kaç kişi gösterebilirsiniz? Bilmemkaç sene konservatuarda şan okumuş tenörleri saymayın tabii...
  • Single_FACTOR • 25 Mayıs 2006 23:35 • #499699
    [5 kez okundu]•fibonacci•
    25 Mayıs 2006 Perşembe / 23:02
    Bana İbrahim Tatlıses'in şarkılarını Tatlıses'in söylediği tondan söyleyebilecek kaç kişi gösterebilirsiniz? Bilmemkaç sene konservatuarda şan okumuş tenörleri saymayın tabii...

bkz:şehir efsanesi, kahvehane muhabbeti , boş laf, medya şişirmesi, kibariye'nin sesi; dünyanın en iyi sesi, asparagas

at deve değil ki; bi sürü adam çıkar ve okur.
  • violoncellist • 26 Mayıs 2006 08:25 • #499708
    dünyaca ünlü tenor opera sanatçısı Pavorotti verdiği demeçte İbrahim Tatlıses'in ciddi bir şan ve opera eğitimi almamış olduğuna sevindiğini belirtti. çünkü iyi bir şan ve opera eğitimiyle dünyanın gelmiş geçmiş en iyi tenoru olacağı kanısında...
  • da hui • 26 Mayıs 2006 10:24 • #499709
    Adamın programını izleyerek gerçekten ne kastettiğimi anlayabilirsin. Gerizekalı kameraman kendisi şarkı söylerken göbek atan kızları çekti diye "programı terk ederim" gibisinden laflar etti. Ya, orada senin konukların var, canlı yayındasın, biraz nasıl davranacağını bil yani. Mağarada doğmuş olması bazı hanzoluklarını mazur görmemizi gerektirmez. Bunun gibi bir sürü davranışı olan bir insan. Sonuçta adamın b.k gibi parası var, yıllardır da şehirde yaşıyor ne mağara geyiği yapıyoruz ki şimdi?
  • ruhi hadi gül • 26 Mayıs 2006 10:47 • #499713
    onun sesinden şarkı dinlemekten ben zevk alıyorum.küçük yaşlardan beridir ciddi şekilde müzikle iç içeyim.arabeskin dışında bir seçim yapmış olsamda ibrahim tatlıses bence alanında çok başarılı.gümbür gümbür bir sesi var, duygusal şarkıları bile çok canlı insanın içini kaynatıyor, aynı zamanda romantik duyguyu tam yaşatıyor.sözlerin dışında müziğin temeli de sağlam.çalınan aletlerde kendini hissettiriyor.
    ben severim ibrahim tatlısesi.ancak artık aşktan meşkten bahsetmesin son zamanlarda bana itici gelen tek yanı bu. koca adam olmuş büyüdükçe çocuklaşmış gibi bu yerin dibine geçiriyor bence onu.sevmediğimden böyle acizkileri müziğini bile dinlemeyi bırakabilirim. şarkı türkü sözleyisin sadece...
  • fibonacci • 26 Mayıs 2006 13:00 • #499721
    Arkadaşlar, bu konunun adı "İbrahim Tatlıses ve Müzik" olduğu için İbrahim Tatlıses'in kişiliği, sahnedeki duruşu tartışma dışıdır. Lütfen bu konudaki yorumlarınızı başka başlıkta yazın. Burada Tatlıses'in müziğini tartışıyoruz.