-
Arkadaşlar, bu konunun adı "İbrahim Tatlıses ve Müzik" olduğu için İbrahim Tatlıses'in kişiliği, sahnedeki duruşu tartışma dışıdır. Lütfen bu konudaki yorumlarınızı başka başlıkta yazın. Burada Tatlıses'in müziğini tartışıyoruz.
Evet , kesinlikle
:))
-
gercekten güzel bi konu arkadaslar..ibrahim tatlıses kendi tarzında bir numara...nasıl metallica kendi tarzında süper se (bence) ibo da kendi tarzında oyle...yoksa bu noktaya gelemezdi emin olun..sesi cok kuvvetli..bi deneyin onun yalaaaaaan diye bagırmasını bakim kac kişi yapacak..adam ardarda 8 kez yaptı onu ya.ben pek dinlemem ama o tarz dinleseydim eminim 1 numaram olurdu..yani o kro ..mağara adamı falan gibi boş laflar soylemesin kimse..kro dediğiniz adam ibrahim tatlıes..kral diye bahsediliyo kendisinden..ya siz...?saygılar...
-
kişilik olarak öküz ama müzisyen kimliğine laf söyleyemem..
-
Pek katılmıyorum düşyılmaz. Sadece enstürman çalmak kimseyi müzisyen yapmaz. Müzisyen üretkendir. Başkasının bestelediğini, yazdığını bir anlam katmadan icra edense olsa olsa artiz olmaktan öteye gidemez.
-
müzisyen adam müzik üreten kişidir bence sadece enstrüman çalmak yetmiyo düşyılmaz ama ibrahim amca da sağlam bir yorumcu ses var adamda
-
ibrahim tatlısesin programını izlemem çünki sevmem, onunla ilgili gördüğüm haberlerin %99 u da olumsuz şeylerdir( kadın dövme, topuğundan kurşunlatma v.s. v.s.) ama bunların hiçbiri bana onu aşağılama ya da hakaret etme hakkını vermez ayrıca bunu yaparsam benim ne farkım kalır ki ondan? para ve şehir olayına gelince;
insanların zihinsel ve ruhsal gelişiminin %80i 0-6 yaş arası tamamlanır.(tabi ki geliştirebilirdi kendini ama yapmadıysa bu onun kayıbıdır)
sadece müziğini eleştirin diyen arkadaşlar; sadece müziği saygılı bir şekilde eleştirilsin o zaman, benim tepkim bu yüzdendi.
-
'urfada oskford vardı da biz mi okumadık?!'
-
KİŞİLİĞİNE BİŞEY DİYEMEM AMA ADAMIN SESİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL
EĞİTİMİNİ ALMAMIŞ OLMASINA RAĞMEN GÜMBÜR GÜMBÜR SESİ VAR
KATILIYORUM KİM SÖYLEYEBİLİR ONUN GİBİ ŞARKILARINI??
GERÇEKÇİ OLALIM ARKADAŞLAR
YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME DEMİŞLER
NEDEN SAÇLARIN BEYAZLAMIŞ ARKADAAAAAAAAŞ
SANA DA BENİM GİBİ ÇEKTİRENMİİİİİİİİİİİ VAAAAAAAAAR
:)
ÇOK SEVERİM BU ŞARKIYI ÇOK GÜZEL SÖYLER İBO
SAYGILARIMLA...
-
NEDEN SAÇLARIN BEYAZLAMIŞ ARKADAAAAAAAAŞ
SANA DA BENİM GİBİ ÇEKTİRENMİİİİİİİİİİİ VAAAAAAAAAR
:)
ÇOK SEVERİM BU ŞARKIYI ÇOK GÜZEL SÖYLER İBO