Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İbrahim Tatlıses ve Müzik

• Single_FACTOR • 29 Mayıs 2006 22:20 • #500055
    ibrahim tatlıses deki sesin onda biri yoktur tanju okan da

Gerek yoktur, lakin tanju okan 1 oktav sesi vardır.
    İkisini karşılaştırmak bile çok anlamsız.
  • nalan81 • 29 Mayıs 2006 22:40 • #500060
    Çok güzel katletmiştir Tanju Okanın şarkısını.katılıyorum
    ama böyle bir şey yazarsan insanların karşılaştırmalarına zemin hazırlamış olursun
  • Single_FACTOR • 29 Mayıs 2006 23:06 • #500064
    ama böyle bir şey yazarsan insanların karşılaştırmalarına zemin hazırlamış olursun

Höh yani göz var nizam var .
    bir yerde haklarını vermem gerek. çok güzel bir şarkıyı Gayet iyi rakı sofrası müziği yapmışlardır.
  • da hui • 29 Mayıs 2006 23:22 • #500066
    Arkadaşlar, bu konunun adı "İbrahim Tatlıses ve Müzik" olduğu için İbrahim Tatlıses'in kişiliği, sahnedeki duruşu tartışma dışıdır. Lütfen bu konudaki yorumlarınızı başka başlıkta yazın. Burada Tatlıses'in müziğini tartışıyoruz.

Peki. İbrahim Tatlıses çok şahane bir sese ve bok-bok-bok-bok gibi bir müzik anlayışına sahip ve iğrenç ötesi şarkılara sahip, nice eserleri katletmiş bir insandır.
  • nalan81 • 30 Mayıs 2006 09:47 • #500093
    Höh yani göz var nizam var .

her göz senin gibi görmek, her mizan(nizam değil) senin gibi tartmak zorunda değil,
  • rock in rio • 26 Haziran 2006 13:41 • #502036
    ya arkadaşlar yapmayın ya ibrahim tatlıses güzel müzik yapabilir mi?ibrahim tatlıses hayranlarına bişey demek istemiyorum ama adamdaki ses o kadar kulak tırmalayıcı ki şahsen duyduğum yerden kaçmaya çalışıyorum şarkılara zaten bişey demiyorum çünkü hiçbiri bence kaliteli değil ama yine de onu sevenler olduğunu unutmayalım
  • FuL_TeLiKe • 26 Haziran 2006 16:46 • #502053
    sana o gün bişeyi söylemeyide unutmuşum..

ibrahim tadındanyenmez'in özel uçağı varmış biliyomusun?

mağarada doğmuş olmanın ne demek olduğunu mağaradan çıktıktan sonra unutan bi adamın müziği ne verebilir?
    (he unutulmaması gereken bişey daha var;hep sesi iyi falan demişiniz ama müziğini tartışıyoruz..ki bence bülbülde de ses var ama en nihayetinde kuş;çok farklı değiller benim için..)
  • kedi-fare • 26 Haziran 2006 19:31 • #502073
    sesi iyi,müziği berbat,şarkılarına diyecek lafım dahş yok
  • rubber soul • 26 Haziran 2006 23:49 • #502091
    müzisyen ikiye ayrılır besteci, icracı;düşyılmaz haklı çocuklar bir müzisyen mutlaka bir enstrman çalar;ki buna insan sesi de dahil...ama asıl müzisyen bestecidir bence .icracı çalgıcı sınıfına girer
  • changes • 27 Haziran 2006 00:15 • #502094
    ne kadar kıro olsada ve ne kadar marul kafalı köseli ayakkabalı halini özlesekte :p adamda ses var yani :)