-
ama adamlar çalıyo ya
not=harun yahya bu adamlar için kitap bile yazdı neden çünkü bu grup koyu bir satanist
-
Valla ne dinlerim ne de herhangi bir konuyu caiz/değil diye değerlendiren bir insanım.
-
alo fetvayla bir görüş bence burası bunun yeri değil.
-
ben bu grubu dinlerken kendimi kötü hissediyorum yani dinden,imandan uzaklaşmış biri gibi anlayabiliyormusunuz ama bırakılmıyo ki
-
[28 kez okundu]cabbarbar
14 Haziran 2006 Çarşamba / 22:54
ama adamlar çalıyo ya
not=harun yahya bu adamlar için kitap bile yazdı neden çünkü bu grup koyu bir satanist
"Harun Yahya" kimdir ya?
Namı değer "Adnan Hoca"!!!
Bu herif ne zamandan beri Alim olmuş, Gitsin Kendine Harem kurmaya baksın
-
İğrenç bir grup.Bak güven bana satanistlikleri tamamen şekilcilikten ibaret.Norveç Black'i dinle derim ben.Bunlar koyu satanist ise onlar direkt Şeytan.
Ayrıca bırak lan çok önemliymiş gibi, sanki caiz desem dinlemiycen gizli gizli.. Sen ne hınzırsın sen:D
-
harun yahyanın internette yayınlanan bi videosu vardı satanizmin müziği adında, satanistlerden bahsedilirken iron maiden'ın canlı performanslarını gösteriyordu...
pek de koyu satanist değiller... gerek söz olsun gerek tema olsun satanist ögeleri daha iyi benimsemiş ve de şarkılarında yansıtan gerçek gruplar var... onların yanında cradle of filth hiçbir şey...
-
cradle of filth dinlemek caizdir diyip de dinlemiyorsanız çk şey kaçırıyorsunuz demektir harun yahya adlı abimiz de ne derse desin
-
harun yahya mi?
birak allahaskina. bunlar satanist mi degil mi bilmem. üzerinde arastrma yapmadim.dnlemem zaten. sevmem çok. ama harun yahya öyle dedi diye de dinlemeyeceksen çok saçmaymis...müzik dinlemekle de dinden çikilmaz be arkadasim.
-
dinlememek caiz mi desek?? =)
ya ne satanistliği bırah Allah aşkına yau