Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cradle of filth dinlemek caizmidir?

• kleinkenter • 16 Haziran 2006 14:08 • #501348
    kaybedecek bu kadar çok şeyin varsa dinleme ama cradle'dan bahsediyoruz yaa... Adamlar melodiklik olayını aşarak resmen emo-black (onu neremden sıktım ya? güzel oldu ama...) yapıyor. Boşversene sen İskandinavya'da çok kaliteli gruplar var,İki örnek benden: black yapmıyolar at the gates ve dark tranquillity.Sıkı grupturlar ve cradle'a da basarlar
  • vovin35 • 17 Haziran 2006 19:53 • #501423
    çünkü bu grup koyu bir satanist

Bunları dinlemek günah iş sen boşver dinleme bunları,profilinde yazan rap hiphop tecno tarzını falan dinle,zaten heavy metalle yeni tanışmıssın,cradle falan dinlediğin yok, öyle laf olsun diye açmışssın bu başlığı işte,

kaldı ki bu dani denen çük drakulasının satanistlikle uzaktan yakından alakası yok,harun yahya seni keklemiş, onun sadece dışı şeytan içi fıs..koyu satanist dark funeral,venom,gorgoroth,fenriz(darkthrone) gibi olur..bu grupların şarkı sözlerine sakın bakıyım deme..sonra yoldan çıkarsın vallaha,bunlar böyle girdap gibi çekerler adamı.
  • Serpent_King • 17 Haziran 2006 19:59 • #501425
    1- cradle of filth black metal değildir
    2- cradle of filth satanist değildir
    3- cradle of filth sevmem
    4- harun yahya adam değildir
    5- burası cami değildir.
  • cabbarbar • 18 Haziran 2006 14:39 • #501466
    vovin35 kardeşim...
    1.ben yalan söylemem
    2.tanıdığım tek satanist grup cradle of filth zaten ben arkadaş kurbanıyım onlar alıştırdı metale
    3.başlıkların hepsi laf olsun diye açılıyor
  • SLpLss • 21 Haziran 2006 05:56 • #501650
    abi,bi kere cradle satanis falan değildir...ikincisi salt black metal falan hiç değildir.ben dinlerim,caiz mi bilmiyorum ama dinlerim.genelde melodilerini dinlemeye çalışırım.çalışırım diyorum çünkü Davi sağolsun "hayır çalanı değil,beni dinleyeceksin" dermişcesine vokal yapıyor...mümkünse bir şekilde (tabi program yardımı ile) vokali çıkartıp melodileri dinleyin.özellikle keman+distortion gitar+acustic piano kombinasyonu...
  • easily • 21 Haziran 2006 12:49 • #501662
    hani burası cami değil tamam da bülent ersoy dinleyince cinsiyet değiştirmiyor, usher dinleyince süper dansçı olmuyor, gorillaz dinlediğinde grafik haline dönüşmüyorsan, satanist dinlediğinde satanist, ilahi dinlediğinde dindar olmazsın. Din senle kendi Tanrı'n arasında bir şey ve dinlediğin şeyler sonucu fikrini değiştirmediğin sürece eyvah dinden döndüm mü demenin pek bi anlamı olmaz. Oldu olacak yabancı grupların çoğunluğunu da dinlemeyelim de kazara hristiyan olmayalım di mi ama?
  • cabbarbar • 21 Haziran 2006 13:01 • #501665
    bu satanist adamların amacı herkesi şeytanın tarafına çağırmak değil mi?
  • gitarTELi • 21 Haziran 2006 14:56 • #501670
    çok güldüm yaa :D

cofTELi
    by gitarTELi
  • fizban • 21 Haziran 2006 20:17 • #501701
    değil ki zaten satanist de değiller:-)

harun ib..eside dinden de islamdan da hiç bir şey anlayamamış hiç bir bilgisi olmayan kara cahil cüvela bir adam. evrim teorisiyle satanizmi bağdaştırma kabileytini göstererek gençlerin lise ders kitapları yüzünden satanist olduğunu idda edecek duruma gelmiş bir insanımsı.. hayır her şeyden öte bilip bilmeden konuşması kendini rezil ediyor farkında değil. marlyn manson'u c.o.f. in vokalisti olarak sanması da bunun kanıtıdır.
    bu adama ancak bu adam gibi insanlar inanır sen de böyleysen dinleme değilsen ki sanıyorum değilsindir, dinle..
  • god_of_war • 21 Haziran 2006 20:19 • #501703
    eyhhh fena degil gibi:P