Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cradle of filth dinlemek caizmidir?

• nazmiyyeaah • 21 Haziran 2006 23:49 • #501721
    kendinden eminsen en kötü şeyi bile dinlesen kaymazsın. insanın içinde olcak tamam mı genco ?

daha bi not : harun yahya kimki, onu dini bir otorite gibi referans göstermek için harun yahya bile.. diyosun. bak kimse sevmiyo :D bunların alayı fıs :))

bir diğer notingen : c.o.f satanist değil ama sirk gösterisi sunar gibi satanik içerikli bir şov grubudur. arch angel darch angel gibi bi şovu vardı. ürkünç tiksinç fışkınç böğrünç ıyk vöğk salako martinezler

hip hop gelsin hemen gelsin şimdiii gelsin oynaya oynaya gelin çocuklaaar
  • acatalepsyst • 22 Haziran 2006 01:45 • #501730
    +1
  • metalwrath • 22 Haziran 2006 07:09 • #501733
    dinlerini falan bilmem satanistler midir değiller midir o da ilgilendirmez ama adamlar çok iyi müzik yapıyolar bence çok kaliteliler diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz
  • cabbarbar • 22 Haziran 2006 22:47 • #501759
    beyler satanist olmaları sadece sohbet amaçlı onların müzikleriyle satanist olacak kadar salak değilim sadece müziklerini seviyorum beni sadece müzikleri çekebilir. herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum
  • eeddaa • 23 Haziran 2006 15:48 • #501774
    dinlerim ben güzellerdir angel of death ile a gothic romance'ı cok severim hatta caiz maiz bilemem
  • rock in rio • 25 Haziran 2006 21:26 • #501979
    bi kere adamlar gerçekten müzik yapıyorlar yani onların darwinist olması onların müziğini dinlemeyeceğimiz anlamına gelmemeli bu önyargıyı yıkmamız lazım bence onların nympthetamine şarkılarını dinlediğim zaman kendimden geçiyorum ama bu benim satanist olduğum anlamına gelmez lütfen müzikle dini karıştırmayalım
  • rickenbacker • 26 Haziran 2006 01:43 • #501997
    Cthulhu Dawn dinlemek bence caizdir .. :D
  • musiclover • 26 Haziran 2006 02:37 • #502012
    ulan caizin anlamını da bilmiyo millet..
  • dimmuborgirfan • 28 Haziran 2006 13:41 • #502339
    Valla caiz değildir ama onları hiç sevmem bi kaç şarkısını severek dinlerdim ama from cradle to enslave in klibinde bi kadın cinsel organını sergileyince yok rezalet iğrenç bunlar dinlemem dedim hem zaten onların adam olmayacağını onların black metal olmadığının tezini savunuyorum asıl black metal Dimmu Borgir,Emperor,Immortal,Darkthrone ve Mayhem dir bunu sakın unutmayın.Ayrıca bahsettiğm klibin sansürsüz versiyonunu internetten indirip seyredince o iğrenç sahneyi görüp bu gruptan tiksineceksiniz sonra vah ben bu salakları mı dinledim deyip saydığım asıl black çilere yöneliceğinize gönülden inanıyorum bana inanmıyosanız o klibi izleyin ne dediğimi anlayacaksınız sadece o sahnesi yüzünden değil her yanıyla itici bir grup cradle of filth onlar sadece reklam grubu hiç gönülden müzik yaptıklarına inanmıyorum ve asla inanmıyacağım saygılar...Ayrıca bu forumda herkes neyin caiz olup olmadığını bilir saygılarımı sunarım..
  • nazmiyyeaah • 28 Haziran 2006 17:50 • #502404
    10 yıl kadar önce elime geçen ilk orijinal (üzerinde hala fince ne yazdığını bilmem) black metal cd'si Mayhem'e aittir. kapak siyah/beyazdır ve abuk resimlerle süslüdür(!). mesela solistin mikrofonunda kocaman bi domuz kellesi saplı vaziyettedir.

sanırım bunlar sana cradle'ın yanında daha sevimli ve öpülesi geliyo sayın mayhemseverdimmuborgirfan :))

(bu objektif bir karşılaştırmadır, müzikleri hakkında yorum yapkadım görüldüğü üzere)