Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cradle of filth dinlemek caizmidir?

• the_TW_named • 21 Temmuz 2006 13:50 • #505717
    cradle of filth kadar saçmapsana bişey daha ben duymadım duymam da
    orasını burasını boyayan adamdan ne beklersin bırakın satanistmiş değilmiş ...
  • vovin35 • 21 Temmuz 2006 13:59 • #505721
    cradle of filth demeye çalıştın galiba vovin35 ayrıca her allahın günü caminin önünden o tarz giyimle geçiyorum bişey olduğu yok

atma hells bells din kardeşiyiz :-))))
    ayrıca cradle of filth'i çokta iplemediğim için kredıl derim
  • BlAcK BaSs • 21 Temmuz 2006 14:03 • #505724
    cradle olm bunlar laf yok işlerini cok iui yapıyorlar, seslerinin ta a...ına ko..lar bu herifler, No time to cry...
  • the_TW_named • 21 Temmuz 2006 14:42 • #505742
    ya müzik yapmıyor ki onlar birileri gelip bunların ayağına basıyor o kadar
  • Necrophilliac • 21 Temmuz 2006 15:32 • #505743
    C.O.F. bence çok kötü bir grup.. Bi kere vokaller tamamen efektle elde ediliyo.. Sizce olumlu bir şey mi bu bir metal grubu için?

Her neyse bir çok müzikal açıdan zayıf bir grup.. Ama belirtiyim, satanistlikleriinin Şeytan'a bile faydası yok.. Eğer korkun satanist olmaları falansa, boşver..
  • hells bells • 21 Temmuz 2006 17:41 • #505761
    şuna açıklık getirmeliyim ki cradle of filth satanist bir grup değil sadece öyle gösterip kendilerini işi şova döken bir grup,ikincisi solistdeki ses çok az kişide var ben konserlerini de izledim adam bir anda üç farklı ses tonu çıkarıyor boğazından ve bütün bir konser boyunca böyle şarkılarını söylüyor bir denesenize kendi sesiniz bile öyle net çıkacakmı şarkı söylerken ki adam 3 farklı sesle söylüyor,üçüncüsü kuyruğuna basılmış gibi söylediği yok adamın farklı ses metal müzikde çok olunlu karşılanır yani bazıları çok kalın bir sesle söyler bazıları ise ince tiz bir sesle ama sonuçta müzikle birleşince çok hoş olur bu kadar dar görüşlü bakmayın konulara ve grubu iyi tanımadan radikal çıkarımlar yapmayın grup hakkında
  • dilatrend • 23 Temmuz 2006 21:17 • #506101
    bişarkı var biliyomusun bilmiyorum abdest alsam aldım demez namaz kılsam kıldım demez müftü gibi..........şeytan bunun neresinde cabbarbar kerdeş istanbula dönünce bize gelde dinleteyim yakında bende geliyorum köye görüşürüz
  • hells bells • 23 Temmuz 2006 22:05 • #506113
    o pentagramın parçası şeytan bunun neresinde parçanın adı süperdir
  • dilatrend • 23 Temmuz 2006 22:08 • #506114
    sağol kardeş bende ismini düşündüm bi türli aklıma gelmedi bi an önce eve gitsemde dinlesem bende vok seviyorum üstelk baya kopuk bi şarkı
  • Necrophilliac • 23 Temmuz 2006 22:45 • #506121
    O şarkı Pentagram'ın değil orjinalde.. Pir Sutan'ın diye hatırlıyorum, ama olmayadabilir..