Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cradle of filth dinlemek caizmidir?

• metalwrath • 29 Haziran 2006 13:08 • #502492
    lütfen cradle of filth e boyumuzu aşan laflar atmayalım sana kanım ısınmıştı ama bak cradle of filth e laf atınca tiksindim senden:P (şaka bu yanlış anlama:D) ya bunlar alışılagelmiş şeyler dimmu borgirin de progenies of the great apocalypse kliplerinde zincire bağlı bir kadına işkence tarzında birşey uyguluyorlardı ve kadının göğüsleri klip boyunca açıktı bundan neden tiksinmiyosun ?
  • death_glory • 29 Haziran 2006 13:46 • #502505
    bu noktaları sonradan çıkmış olan arkadaşlara görevleri pek iyi anlatılmamış galiba:D
  • MikroKozmoz • 16 Temmuz 2006 12:34 • #505003
    arkadaşlar aslında bu bir şov işi adamlar pekala evlerinde küvetlerinin içinde kedi kesebilirler ama daha çok dikkat çekmek için yapıyolar bence
  • hells bells • 16 Temmuz 2006 17:54 • #505064
    ya sonuçta hayatımız dine göre şekillenmiyo niye caiz olmasın ırakda adam kafası kesiyolar iyimi bu adamlar hiç değilse kedi kesiyor çokmu büyük bişey ilk insanları kesenleri durdurun sonra satanistlere bok atın allahım yaw o büyük dindar adamlar insanları kesince dininin gerektirdiği bişeyi yapıyo dimi sanki ne köhne bir zihniyet yaw valla bi gelişin artık ne biçim düzen lan öyle kafa kesen müslüman olacağıma milyonlarca kez satanist olurum
  • Drive-MAN • 16 Temmuz 2006 20:57 • #505081
    bakıs acın dogru da usame bın ladın ın hızbullahın gercekten musluman oldugunu mu sanıyosun hepsı amerıkanın adamı ayrıca olayları propaganda edıldıgı gıbı algılamanıda yasına verıyorum
  • hells bells • 16 Temmuz 2006 23:11 • #505106
    ya adamlar kendi dinlerine sahip çıkmıyor ki satanistleri kötülesin amerikan sömürgesi olduğunu biliyorum bu adamların o zaman sen nasıl müslümansın diye ilk müslümanların yapışması gerekir o adamların yakasına tam aksine birde cihat mihat ilan edip bunları koruyorlar.Bu oyunun kuralları böyleyse müslümanlık da bozulmuş demektir.Cradle of filth dinlemek caiz dir arkadaşlar tüm satanist ateist grupları da dinlemek caizdir sonuçta dinlerini yaymıyorlar müziklerini icra ediyorlar ve böyle grupların hepsine %100 destek veriyorum ibrahim tatlıses vb gibi teröre destek veren sanatçılar yerine bunları dinleyin diyorum benim sözlerimin tersini düşünen insanlara
  • tayfunfırat • 21 Temmuz 2006 02:36 • #505676
    farzdır
  • vovin35 • 21 Temmuz 2006 11:07 • #505684
    Tayfun madem farz diyorsun,
    ozaman cuma namazı çıkışında Kredıl of filth tişörtü ile cemaatın arasına girmeyi bir denesene,bakalım yaşlı dedeler nasıl tepki verecek..
  • hells bells • 21 Temmuz 2006 12:55 • #505698
    cradle of filth demeye çalıştın galiba vovin35 ayrıca her allahın günü caminin önünden o tarz giyimle geçiyorum bişey olduğu yok
  • gocuk • 21 Temmuz 2006 13:17 • #505705
    HABER TURK