-
Öznellik konusuna tamamen katılıyorum...
'Güzelliğin on par' etmez , şu bendeki aşk olmasa' - Aşık Veysel
Ben bu sözün önünde eğilirim işte , bir şeyi güzel yapan kendi varlığı değil , bizim ona biçtiğimiz değerdir yani güzellik tamamen görecelidir. O yüzden bu güzel bu çirkin deyip kesin yargılara varmak çok saçma. Bu yargıları geçip bir de hakaret etmek ise ayrıca saygısızlık.
Copy/Paste yaptım , oku bari...
-
yüz'e 'yüs', müziğe 'müsik' , günümüz'e 'günümüs' , özenti'ye de 'ösenti' diyen birinin başka şeyleri 'soytarı' diye göstermesinden daha büyük bir soytarılık olamaz sanırım!...
saygılar...
-
bende black metal sevmem ama kendi içimdedir bu..kimsenin zevkine karışmam çünkü hakkım yok..kimsede benim dinlediğim tarza karışamaz hakkı yok...dinleyene ''niye dinliyosun özentimisin sen'' demem....herkesin zevkleri farklıdır...
-
24 yaşında bir black metalci özentisiyim :p
ahahha
-
Rio karnavalında tuhaf tuhaf kostümler giyip eğleniyorlar onlar zoytarımı?...Fanatikler macları oldugu zaman yuzlerını o macın renklerine boyuyorlar onlar zoytarımı?...Ülkemizde sahneye çıkıpta yüzüne bi ton boya süren sanatçı,şarkıcılar var(ki çıplak yüzlerini görsen bu nasıl bu hale geldi dersin..)onlar zoytarımı?...
Her yüzünü boyayan zoytarı olsaydı way insanlığın haline...Eğlenceden yoksun bi millet olurduk ... O yuzden bence bişey söylemeden önce iki kere düşün..!!!
-
soytarıysalar sanane bir zararları mı var sana
-
Bana kalırsa kelimeleri 'türkçe' yazmaktan aciz birine fikir sunmaya çalışmak boşuna :) kaldı ki sevgili 'hell yeah(!)' herkesin fikri seninkiyle uyuşacak diye bi koşul yok. madem yeni fikirlere de açık değilsin, neden topic açtın ki? insanlara sataşmak için mi?!..
Bence kendi haline bırakmak lazım arkadaşı...
saygılar (ya da saykılar! mı demeliydim:P)
-
onların yüzlerini boyamalarının nedeni kendilerini çürümekte olan bir ceset gibi gösterip kendi kimliklerini saklama çabalarıdır bunun dışında hepsi takma sahne adları kullanırlar bu da kimliklerinin saklanmasına yardımcı olur anladın mı şimdi bu cevap yeterli mi senin için?
-
Bu tür 90 lardan sonra çıktı yüsleri gösleri boyalı sonra eşek gibi anırıyolar soytarı gibi insanlar
o yüz boyamasına (corpse paint) denir..90 lardan sonra çıkmadı bkz (kiss) ama sen 90 lı yıllara yakın dünyaya gözlerini açtığın için normal böyle yazman..
zamanında heavy metal gruplarının çoğu yapardı git google arama motorundan bir search yaptır felsefesini öğren özentilikten kurtulursun...
-
bu müsik türü madem iyi hangi parçaları en iyiler listesine geçmiş ya bırakın işte adamlar sırf görünüşten ve irenç imaj ve seslerden götürüyolar işi :p