Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Black metal yapanlar soytarıdır ....

• the_TW_named • 11 Temmuz 2006 13:31 • #504100
    evet Black metal yapanlar soytarıdır ....

yaw bırakın ne adam gibi adamı karı boyanan adam mı olur
    metallicayı seviyorum en azından evde nasıllarsa konserde de öyleler....
  • orcunss • 11 Temmuz 2006 14:01 • #504104

beyler cahil cahil konusmakta ustunuze yokmus dogrusu...size gore her sarkı ask sarkısı olmalı sanırım..bi korku filmi izlerken adamların makyajına bayılıyosunuzda bunun muzigi yapılırken anlatımın muzigin dısında calanlada yapıldıgını hala anlıyamamıssınız..keske her turde sahne bukadar ozverili ve bukadar konuya hakim hazırlansa....
  • hells bells • 11 Temmuz 2006 16:32 • #504142

asıl soytarılar boy anılar dermişim de hani öyle ya baksan sahteden sahteden müzik yapıp sahte gülücükler atıp numaradan insanları beni siz yarattınız imajı çizip kandıran popçular asıl soytarılar hayatlarını müzik ile değil aşk,seks,ve kavga dolu yaşantılarıyla kazanıyorlar yanlış kapıya geldiniz metalcilere soytarı diyen yobaz arkadaşlar
  • the_TW_named • 11 Temmuz 2006 16:40 • #504145

ben de metalciyim ama soytarı değilim oramı buramı boyamıyorum gösterişe gerek yok kendi içimde yaşıyorum ayrıca orcunss arkadaşım metallicanın iron maidenın slayerın megadethin mi sahnesi daha güzel oralarını buralarını boyayıp yüzü görünmeyen ne üdüğü belirsiz blackçilerin mi?
  • Aria GalaCtiCa • 11 Temmuz 2006 16:42 • #504148

İki satırda bağnazlığın kitabını yazmışsın. Sahnedeki adamla seyircini bi farkı olsun dimi? Makyaja da hiç bişey diyemezsin, çünkü ortada en azından bi emek var. Öyle yataktan kalktığı gibi gelmiyo en azından; görüntüsüyle oranın sahne yani şov ortamı olduğunu bağırıyor size. Hem sahne onun değil mi istediği gibi yapar şovunu size ne? Çantasındaki karga ölüsünü koklarken de, mikrofona domuz kafası asarken de...
    Metallicayı sevdiğini de biliyorum, biraz daha o dallamaları savunursan lars'ın gayrımeşru çocuğu olduğunu düşüncem...
  • orcunss • 11 Temmuz 2006 20:10 • #504231

dostum daha yeni ismail yk iyi demişsin arada biraz fark var ama boyle dusundugune gore hiç bir black metal konseri izlemediginede eminim (mesala bi dimmu borgir izle)sonra objektif fikrini yazarsın buraya..bu adamlara soytarı deyipte ismail yk ya bayılmanda enterasanmıs dogrusu
  • hells bells • 11 Temmuz 2006 21:36 • #504246

KİM Kİ İSMAİL YK GÜZEL MÜZİK YAPIYOR DER O KİŞİ METAL VE DALLARIYLA İLGİSİ OLMAYAN YA DA OLSADA HİÇ ÇAKMAYAN ADAMDIR OLMAZ OLSUN ÖYLE METALCİ
  • the_TW_named • 11 Temmuz 2006 21:39 • #504247

sanırım asıl enteresan olan o ismail yknın geyik olup olmadaığını anlayamaman olabilir eğer onların konserlerini görmeseydi tutup niye soytarı diyeyim? ben manyak mıyım? soytarılıktan hoşlanabilirsiniz tabi bkz. küçük çocuklar palyaçoları severler vs. o yüzden dostum lafı fazla uzatmadan diyelim ki herkes adam gibi müzik yapsın sadece dinleyelim seyretceksek de neyseler o olsunlar..seni seviyorum
  • the_TW_named • 11 Temmuz 2006 21:40 • #504249

metalden anlamışsın ama espriden anlamamışsın çok şey kaybetmişsin be arkadaşım ayrıca metallicayı savunmam kadar normal birşey olabilir mi hangi black metal grubunun kalitesiyle metallicanın kalitesini karşılaştırabilirsin jamesle aynı kefeye kimi koyabilirsin?
    seni de seviyorum
  • metalwrath • 11 Temmuz 2006 22:13 • #504257

ben de seni seviyorum atlıyım ben de araya:D agalar metallica ayrı back metal ayrı yapmayın allah aşkına nasıl karşılaştırıyosunuz bunlar yav