-
evet Black metal yapanlar soytarıdır ....
hell yeah sevgiye muhtaç bi arkaaş belli kıskanıyo milleti
-
soytarılık terimini bi açalım önce gitar çalan metal dinleyen falan soytarı oluyorsa ben cidden buna tepki gösterrim cidden artık ülkemizdeki kavramlar iyice köhneleşti abi ya herşeye bir yakıştırma buluyorlar son derece yanlış bişey bu
-
hell yeah in demeye çalıştığıda tam olarak senin karşı durduğun konu
-
Black Metal'i bence herkes dinlemiyor azınlıkta bu muzik tarzını dinleyen kesim , ve onların ozenti olmadıgı zaten azınlık olmalarından belli..cunku ozenti insanlar cogunluk ne yaparsa onu yapar. Bence kendilerini en iyi ifade edebilen bir tarz taktir ediyorum o kesimi..
-
...belki bana kızacaksınız ama sizleri uyarıyım dedim
Doğru söylüyorsun fakat 'uyarıyım' diye bir kelime yoktur uyarayım vardır...
-
aklınıza geleni zırvalamayın.black metal sapına kadar her rockçının bir dönem dinlemesi gereken bir metal türüdür.aksi halde düşünenlerin rock kültürüne saygısı yoktur,ya da bihaberlerdir.Hiç bişi yoksa Venom var.haddinizi bilin
-
aklınıza geleni zırvalamayın.black metal sapına kadar her rockçının bir dönem dinlemesi gereken bir metal türüdür.aksi halde düşünenlerin rock kültürüne saygısı yoktur,ya da bihaberlerdir.Hiç bişi yoksa Venom var.haddinizi bilin
kime aga senin bu lafın ben anlayamadım
-
yanlış mı düşünüyoruz? peki doğrusu ne? hepimiz sürüdeki koyunlar gibi aynı şeyi mi dinlemeliyiz? black metal tarzında müzik dinleyenlere karşı olan bu saçma komplekslerinizi aşın bence biraz..
-
karşı olunur ama saygı çerçeveleri içerisinde soytarı diyemez kimse kimseye eğer diyosa kendiside bir o kadar seviyesizdir eleştiriyorsa adam gibi eleştirsin ayrıca hiçkimse koyun değil metal dinleyenler arasında koyun olmaya karşı olunduğu için dinlenir dünyada en çok pop dinlenir metal bunlara karşıdır farklılık yaratır sokakda bir normal giyinen insanlar vardır birde metalcilerin takıldığı tarzda giyinen azınlık vardır asıl koyun kim acaba
-
black metal yapan soytarıdır diyenlere