-
arkadaşlr konuyu aşk meşk meselesine çevirmişsiniz ayrı bir başlık açıp orda tartışın neyse lafım dimmuborgirfan a ya sen iyiki üye oldun her konuda adın geçiyor ayrıca şu cradle of filth e laf atmayı bırak iyice hell yeah e benzedin ek olarak da her konuda aynı lafları ediyosun aynı gruba laf atıp aynı grupları övüyosun yeni gruplar öğren ya da şu sözleri bırak yeter yav her konuda bi kere laf atıyorsun cradle of filth e
-
Geçenlerde izlediğini söylediğin belgesel "Metal: A Headbanger's Journey/Bir metalcinin yolculuğu" harika bir belgeseldi. Filmin yönetmenlerinden Sam Dunn, 12 yaşından beri bu kültürün içinde yer alan ödüllü bir antropolog ve müzik süpervizörü. Bir Metalcinin Yolculuğu, bu müzik türünün neden her zaman bir taraftan klişeleştirilir, önemsiz görülür ve suçlanırken bir taraftan da milyonlarca hayranı tarafından tutkuyla sevildiğini açığa çıkartmayı amaçlıyor.Ve neden senin gibilere karşı metal müziği savunmak zorunda kaldığımızı çok iyi anlatıyordu.
O belgeseli nerenle izledin bilmiyorum ama Alice Cooper'ın bahsettiği şey satanistlerdi(korkacaksın ama gerçek satanistlerden bahsediyodu) black metalcilerden değil.(anlamanı beklemesemde ikisinin farklı şeyler olduğunu belirtmek isterim)
Alice Cooper şov için neler yapılacağını en iyi bilenlerdendir.
Ayrıca Black metalcilere "ösenti" diyen birinin en azından Türkçe'yi doğru kullanmasını beklerim.
-
yahu bir soytarı varsa oda hell yeah dir herkeze bok atıp ilgi çekmeye çalışıyor alemin soytarısı hell yeah
-
Sevgili hell yeah;
İddaana bir cevap yazacaktım, ama konuşmalara bir göz attım, yüzyılın en saçma iddaasında bulunmuşsun.Şunu da belirtiyim, bir müziğin iyi olması için en iyiler listesine konması gerekmez..
-
Alice Cooper satanist'lerden bahsetmiyordu.Black'çileri kurtarıcaz diye onları bu işe katmanın bi anlamı yok.Alice Cooper ayrıca "Canlı" olarak Amerika'dakilerden bahsediyordu.Yatma saati gelipte yatması gerekmeyen arkadaşlar görmüş olmalıki Norveç Black'çileri gayet ciddiydi.Mayhem Corpse paint yapmamıştı.Gorgoth çoğunuzun anlayamayacağı şeylerden bahsetti.Varg'a yardım eden elemansa ne yaptığını bilen bir tavırla "Kundaklamayı yaptığım zaman arkasındayım, şu an arkasındayım ve sonsuza dek arkasında olucam." dedi.Bence Alice Cooper'ın dediğini yanlış anlayıp Black'çiler için kötü imaj çizmeyin Alice Cooper hakkında.Alice Cooper "özenti" kesimle dalga geçti.Zira kendisi "Alış veriş merkezinde black dinliyicileriyle karşılaşıyorum.Çığlık atıp imza için koşuyorlar.Onlara 'Siz satanist değil miydiniz?' diye sorduğumda 'Şeyy, aslında' diyorlar." demişti.Ve ardından "Norveç Black metal dergilerini karıştırmaya bayılıyorum, hepsi birbirinden vahşi ve acımasız görünmeye çalışıyor." diye eklemişti.Tabi aramızda o dergilere para veripte bakmış olan olmadığı için bu Gorgoth, Marduk, Burzum vb. grupların bu dergilerde yer almadığını bilemiycez asla.
-
hernekadar metalin yüzkarası olduğunu düşündüğüm bir kol olsada bu blackmetal;senin yaptığın yorum hakketen hiç şık değil yahu!!eğer biri benim dinlediğim kişiler hakkında böyle bişi dese gerçekten çok rahatsız olurdum!!!nefret de etsem black metal'den suratımda tebessüm olmadı bu yazıyı okurken eğlenmedim bu abileri yerden yere vuruşunla.
**ayrıca olağan dışı yazımında ayrı bi tartışma konusu!!!bknz:"ösenti,sefdim,günümüs"???nedir yahu bu türkçe bu mudur???yazık...
-
ilginç bi bakış açısı ama senin baktığın yerden bakınca da popçular hoppadır diyesim geliyo ya neyse demiyim hadi sana benzeyeceğime susarım daha iyi....
-
Popçular hoppadır ama ben blackçilerle bu tür söylemleri aynı cümlede düşünemiyorum.Veya beğenmiyorum.
-
gitte TÜRKÇE öğrende gel. Herkesin müzik zevkine saygı göster
.
sen de çok düzgün konuşmuşsun, gözlerim yaşardı.
-
black dinleyen adam gibi adamdır sert ve taviz vermeyen adamdır hell yeah sana da taviz vermez bu topluluk byle dandik konular açma delirtme milleti