Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Black metal yapanlar soytarıdır ....

• fizban • 21 Haziran 2006 12:49 • #501663
    sana göre o halde iyi müzik popüler olan ve geniş kitlelerce dinlenen müziklerdir? gerisi ise boş ha?
    (bknz:akıl fikir dağıtılırken orda olmayanlar..)
  • fizban • 21 Haziran 2006 12:53 • #501664
    ayrıca bu makyjın bir diğer felsefeside senin gibi insanları korkutmaktır ki uzak dursunlar buralardan böylece buraların kalitesi düşmesin.
    ha ayrıca bazıları derler ki her insan evinden dışarı çıktığında yüzüne soyut bir maske takar ve diğer insanlara bu maskenin arkasına saklanarak bakar. kendini gizler içini gizler. bu da bizim somutlaştırdığımız maskemizdir..
    daha farklı yorumlarıda vardır. bu bunlardan sadece bir tanesi. bu kafayla anlayamaman normal tabi...
  • eternal_silent • 22 Haziran 2006 00:20 • #501723
    1-türkçeyi katletmişsin ayrıca ilk mesajındaki tüm cümleler devrik yazdığın mesajı tekrar oku ben hiçbir şey anlayamadım...
    2-senin sevdiklerin bizi ilgilendirmez,senin nefret ettiklerinde,soytarı saydıklarında...tıpkı başkalarınınkinin seni ilgilendirmediği gibi sen ne seviyorsan onu dinlemekde özgürsün...mesela ben şu an guns n' roses dinliyorum 'wellcome to the jungle' amuda mı kalkmalıyım?az önce de lord belial dinliyordum napacağız şimdi tüh!
    3-bariz belli ki sen bu topici biri laf atsın da cevap vereyim eğleneyim diye açmışsın insanlara verdiğin cevaplardan belli...düşünceni söylemekte özgürsün millete çirkeflik yapmakta ya da onları yermekte değil...
    4-üzgünüm ama kimin soytarı olduğuna ya da kimin özenti olduğuna karar vermek için yeterli müzik ve genel kültürün yok kullandığın kelimelerden ve yazış şeklinden bu apaçık ortada..yani her türlü kendini ele veriyorsun susmalısın artık..
  • Serpent_King • 22 Haziran 2006 00:29 • #501724
    norveçliler , isveçliler viking soyundandır.vikingler savaşlarda yüzlerini o şekilde boyarlarmış.amacı karşıdan saldıran düşmanı korkutmak.ayrıca ölürken bile o boya sayesinde yüz ifadesi belli olmadığı için düşmanın cesaretini kırabilmekteymiş vikingler.black metal de norveçde başlayan bir şey olduğundan böyle boyayabilirler yüzlerini mantıklıdır.ama bunu kalkıp bir türk yaparsa mesela bana göre saçma olur.ha başka şekillerde boyarlar istedikleri gibi.sonuçta boya işini kiss gibi bir rock'n roll grubu da yapıyordu , şovdur bu.ancak böyle kulaktan dolma bilgilerle sizler forumlara yazmaya devam ettikçe , kendiniz gibi bir çok insanı da cahilleştiriyorsunuz... sevmiyosan hoşuna gitmiyorsa böyle fantastik şeyler dinleme bu kadar basit.
  • omergurcan • 22 Haziran 2006 19:45 • #501748
    bence değiller yanlış duşunuyosunuz!!!!!!!!!!1
  • death_glory • 23 Haziran 2006 21:52 • #501794
    laağn doğru diyo adam, biz nası anlamadık bunu şimdiye kadar?

peki ülkemizde black müsik yapanları nasıl görüyonus kardeşim adam tamam bu müsii yapabilirde neden soytarı gibi boyanıyolar sırf ilgi çekmek bu kadar basit

baksanıza şunu bi okuyun da ondan sonra yorum yapın hayır yaşınız kaç merak ettim, özenti dolmuş burası. illa herşeye b*k atıcaksınız adam teşhisi koymuş ama tedaviyi bulamamış. neyse mühim diğil, ya gerçekten bütün black metalciler özenti başka bişey diyemem yani insan sokaklarda dikkat çekmek için kendini ne kılıklara sokuyo ya rezillik öcü gibi giyiniyolar falan görüyorum böyle marketlerde falan hep dikkat çekmek için. geçen gün baktım akmerkezde geziyo bi grup bilek metalci boyanmış falan ıy dedim özenti falan ama ben şeyi anlamadım, black müsik başka bi tür mü?
  • dimmuborgirfan • 28 Haziran 2006 14:11 • #502343
    Black metal yapanlar soytarı değildir ama soytarı olan bir grup varsa da oda Cradle Of Filth dir bu gruba soytarı derseniz yorumunuza katılırım ama Dimmu Borgir,Emperor,Immortal,Darkthrone gibi mükemmel grupları bu kategoriye sokarsanız bu yorumunuza katılmıyorum. Hem müzik zevk meselesidir sizi ilgilendirmez kardeşim..Ve ayrıca hell yeah nickli sayın arkadaşım bu foruma üyeyseniz yüsleri,gösleri,sefdiim gibi dejenere Türkçe kelimeler kullanmayın hepinize söylüyorum dilimize sahip çıkalım burası bir forumdur burda herkes yazardır,burdaki iletilen mesajlar herkes tarafından okunduğu için düzgün kelimeler ve cümleler kurmalı ve imla kurallarına uymalıyız.Ben forum yöneticisi filan değilim belki bana kızacaksınız ama sizleri uyarıyım dedim lütfen bir daha söylüyorum dilimize sahip çıkalım!!!
  • oqz • 28 Haziran 2006 14:21 • #502344
    söylediklerine katılıyorum ama şöyle bir durum var topiği açan kişi nuri.. daha önce başka bir üyeliğin olmadıysa onu tanımaman doğal zaten bir arkadaşın üyeliğini almış ya da çalmış.. neyse onu pek dikkate alma forumlarda olay çıkarmayı seviyor ya da açtığı konular altında tartışılmasını, tepki toplamayı.. neyse..
  • easily • 28 Haziran 2006 15:03 • #502362
    daaaaa faSla qatılamasdm. deermişim diyen bi insan desem ya....
  • girlmetalgirl • 28 Haziran 2006 15:33 • #502374
    +kaç diyeyim bilmiyorum...
    önce;
    Bu başlığı açan arkadaşım black metalin ne anlama geldiğini ne anlattığını ne biliyim tarihini falan biliyomu..Bu başlığı açarken acaba kaç tane black metal grubu dinlemişki..Cradle gibi blacktan bozma kendini black yapıyor zanneden gruplar için belki doğru..Ama şimdi kalkıp burda Burzum,Mayhem,Emperor gibilerine laf edilirse bu ancak laf etmekten,saçmalamaktan öteye gitmez..Ve de Müziğin yaşla alakası yoktur..!!13-18 yaşında olupta 20-30 yaşundakiler kadar bu müziği bilen insanlar olabilir...Sonuçta önemli olan analamaya çalşıp araştırmak..20 yaşında olup sadece black dinliyorum demekle kalan insanlarda var..!!Bu yüzden başlık açarken ya da eleştirirken dozu ayarlamayı ve ne söyledğimizi bilelim..
    saygılarımla!!