Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

(A)Rockçı Teoman

• HayalPerest • 14 Ağustos 2006 08:37 • #509579
    Bir arkadaş Teoman'ın marifetleriyle ilgili bir video hazırlamış. Pes diyorum başka birşey demiyorum.

http://www.fevkalade.org/content/view/59/28/
  • şey • 14 Ağustos 2006 09:22 • #509580
    hay allah razı olsun senden kardeşim ya.sana sarılmak ve sıkmak istiyorum.türkiyede yalnız olduğumu düşünmeye başlamıştım,kafayı yiycem ya bu herif yüzünden.listeye bi de,ne ekmek ne de su,adlı parçasını ekleyebiliriz.bazı yerleri urge overkill'in 'girl,you'll be a woman,soon'şarkısından birebir aynı.zaten 17'le,paramparça da birbirine benzediğinden paramparçada kashmirin biraz değişiği.herifi fazla dinlemeye dayanamadığım için daha neleride vardır da benim haberim yoktur.sözlerde zaten ordan burdan toplama ve değiştirme şeklinde.insanları aptal yerine koyarak para kazanmak bence suçtur.teoman da cezasını çekmelidir.bi sürü yeniyetme genç kız,nasıl olsa o grupları bilmez diye değiştirerek sunması-ki pek de değiştiriyo sayılmaz ya-ve bu yüzden zengin olması çok acaip bi adaletsizlik.bunun gibi çok insan ve grup var.doğrudürüst müzisyenler müzik yapmazsa,bunun gibiler boşluğu dolduruyor haliylen.
  • narkozz • 14 Ağustos 2006 12:41 • #509589
    abi bu site takılıyo yaaa izleyemedim sinirlendim =)
    teomandan nefret ediyorum bu arada
  • wallace • 14 Ağustos 2006 13:29 • #509610
    o zaman ne diyoruz.genç kızlar teomanı boşverin ismail yk var burada ehueheuhueh...
    şaka bir tarafa teoman ın nasıl müzik yaptığı bile merak konusu.bir de filmi vardı saçma sapan,neydi adı onu bile unuttum.geçen sene gösterilmiş,quentin tarantino yapımlarından bal alarak yapılmış bir film..yanlış adamsın teoman...
  • ibanetze • 14 Ağustos 2006 13:31 • #509612
    bence biraz gereksiz ve yetersiz olmuş bu düzenleme,açıkçası çok iddalıyım ben bundan çok daha birbirine benzeyen yüzlerce şarkı bulurum bi kaç gün içinde(Teoman için değil,genel anlamda...)yani bunlar esinlenme bile sayılmaz ki,bence teomana karşı umutsuz kıskançlığa kapılmış birileri hazırlamış bunu..

şu konuda hem fikiriz sanıyorum,teomandan yeni bi nota dizilimi bulmasını beklemiyoruz,yanlış mıyım?..yedi notayla hazrılanmış üç beş şarkıdan birkaçının da birbirine benzememesi komik olurdu..

açıkçası eğlenceli bi versiyonuna süper olmuş diye yorum yazabileceğim bi düzenlemenin başında kemal sunalın konuşmasıyla art niyetini belli etmesi pek hoşuma gitmedi..

bu arada Teoman'ı da çok sevdiğimden değil bu yazdığım..
  • cutcut • 14 Ağustos 2006 13:37 • #509616
    evet site fena takılıyor.tamam arakçı olsun,rakçı olsun da bu kadar berbat edilecek şeyler yapmıyor sonuçta aynısı olmadıgına göre içinden birseyler katıyor,yaptıgını kaliteli yapıyor.ve de kime göre,neye göre rock-çı.şu sıralar kendine başka bir yer bulmuş gibi,ayrı bir kulvarda.kendi hayranlarıyla geciniyor.zenginlik konusunda ise ismail yk da lerzan mutlu da zengin olabiliyor.
  • wallace • 14 Ağustos 2006 13:55 • #509629
    ismail yk ya laf yok..:D:D ismail yk biraz EXTREME kalmış olabilir örnek olarak.ama rock piyasasıyla ilgili demeçler vermeyi,kendini bu piyasanın içinde görmeyi de biliyor.türkiye deki bir çok sanatçıdan daha iyi çalıyor(iki anlamda,eşseslilik) kendi hayranları zaten öyle YETİNİLECEK kadar küçük bir kitle değil ki?:S:S:S
  • şey • 14 Ağustos 2006 16:20 • #509651
    ya zaten insan olarak da,pek iyi bi şeye benzemiyo ki teoman.cool cool tavırlar.o yavaş yavaş konuşması beni öldürecek.izlemeyen izlesin balans ve manevra'yıda,hala nefret etmeyen kalacakmı merak ediyorum.neymiş fante,bukowski okuyomuş,vs.vs.kendini bişe zanneden,ama boş biri.o herif yakında intiharda eder,sırf sevilsin diye.ayrıca bende müzik yapıyorum ve bulduğum melodi daha önce yapılmış bişeye benziyorsa kaldırıp atıyorum.doğrusu da budur.
  • Noryth Aquanum • 14 Ağustos 2006 17:02 • #509652
    Arak olsun olmasın , bazı şarkılarını seviyoruz."Olsa da olur olmasa da." diyemeyeceğim bir herif hatta.
  • Holy_Bastard • 14 Ağustos 2006 18:01 • #509656
    "Olmasa daha iyi olur" diyebileceğim insanlar -müzisyen değil ,insan diyorum bakın- arasında kendisi...